Markowa używka do 3000-3.500zł

Siemka. Zbliża się sezon. Moc mojego torosa mi nie wystarcza :D

Zastanawiam się nad kupnem jakiejś używki tak do 3.000-3.500zł.

Co polecacie? Wpadł mi w oko SpeedFight2.

Chciałbym aby wyciągała te 70-75 i spalała max 4.5l

SpeedFight 2 to dobra decyzja sam kupiłem tydzień temu taki skuterek i jestem bardzo zadowolony co prawda po niewielkich przeróbkach (cylek 70ccm-dźwiękowo nie osiągowo)i nie mogę narzekać siedzenie wygodne zamiast widelca mamy wahacz więc jest komfortowo.Moim zdaniem dobry wybór

PS.Zapomniałem dodać mój 2003 rok produkcji ;)

@Pawcio711 o czym my wgl. mówimy, masz skuter od tygodnia i mówisz o jego sprawowaniu, proszę Cię.. ;)

Sam rozglądam sie za speedem, tak jak Ty jeździłem klonem torosa, przesiadlem sie na Suzuki Katane, kompletne nie porozumienie.. Studnia bez dna..

A co do samego Speedfighta, powinien być to dobry wybór ze względu na zróżnicowane produkty od zamiennikow jakości seryjnej przez kat. Sport na high-endowych kończąc ;)
Części jest masa, ich ceny nie są najgorsze.
Największym atutem jest silnik Minarelli do którego dostępność części jest bardzo komfortowa, w każdym lepszym sklepie skuterowym dostaniesz do Niego części.
Sam silnik jest rownież bardzo dobry osiąga dużą moc jak na seryjne 50.
Reszta to sie wypowiedzieć mi trudno z racji, ze nie jeździłem nim nigdy.

Podsumowując Speedfight powinien być dobrym wyborem. ;)

PS.ale sie rozpisalem :D

Prze tydzień zrobiłem nim ok. 200km więc co nieco można już powiedzieć ;)

Ja polecam Ci Kymco Super 9 to bardzo fajny skuterek tajwański ale nie odbirga od europejskiej czy japońskiej konkurencji. Jest zbudowany na podzespołach Hondy więc niezawodność ma w genach.

Mam do sprzedania skuter peugeot elyseo 50 rocznik 2003,przebieg koło 10000km

guliwer55 hmm elyseo z tego co się orientuję to nie występowały w wersji 50ccm

To się zle orientujesz w tym temacie

Hmm moim zdanie w tak dużym skuterze tak mały cylinderek nei spełni swojego zadania ;)