Mam nowy sposób na nitro rozpuszczalnik coś takiego słyszałem na iny forum i od kolegi ale nie wiem czy to prawda i silnik się psuje
:lol: :lol: Kto Ci takich glupot nagadal chlopie? ^^^ Rozpuszczalnik jest tak suchy, ze zaraz doprowadzi do zatarcia cyla…
Jak Ci zabraknie paliwa to możesz ten km, 2km przejechać, ale dolej duuużo oleju… Ale ogolnie nie polecam tego sposobu :? zajedziesz silnik… Kiedyś jak były problemy z benzyną, to mój ojciec jeździł maluchem na rozpuszczalniku bo miał nieograniczony dostęp do niego… MAluch zapier… 140km/h :lol: mierzone z Audi 100 Ale nie polecam Ci tego rozwiązania… sqt jeszcze nie pali tak dużo zeby oszczędzać na paliwie
A powiem ci jedno paliwo i rozpuszczalnik się łączy czyli paliwo dostaje więcej oktanów chyba że się mylę :612:
krzyh999, Tak, ale cylki siadają na tym!!! możesz trochę dolać jak Ci zabraknie apliwa a do domu masz te 2-3 km, ale nie żeby cały czas na tym jeździć
A np w stosunku na litr paliwa 200ml rozpuszczalnika można jeździć?
Nie. Nawet nie próbuj, jeśli chcesz mieć cały silnik. Jak chcesz jeździć szybko to zrób EVO i po kłopocie, a nie kombinujecie z rozpuszczalnikami…
[ Dodano: 2008-09-25, 22:15 ]
jeśli już, to musiałbyś dodać więcej oleju, wiec nawet różnicy bys nie poczuł…
Tylko do puga Evo nie ma. A w 4t ?
W 4t to to samo… Jak nie ma EVO?? :roll: na pewno jest tylko trzeba umieć szukać…
Do pugów nie ma evo zostaje tylko zadoptowanie części np od piaggio ale to bardzo dużo roboty
po co ci evo?? Mocny racing nie wystarczy? :shock:
Wiem teraz robię na zimę racinga i to takiego mocnego bo będzie 125 a skut idzie do jazdy niedzielnej