Malowanie skutera barwami Ferrari

Siema. Jak myślicie czy jak bym pomalował skuter na barwy ferrari, odpowiednio rozmieścił emblematy i naklejki to czy skuter by nie wyglądał za bardzo “przesadzony”(chamski)(wieśniacki) ?? ?

VT

Według mnie nie jest źle, ale te naklejki są niepotrzebne. Sam kolor taki jest fajny :stuck_out_tongue:

Właśnie o to mi chodziło aby zrobić skuter “wersji” ferrari. Aby miał ten akcent tej marki.

Dobrze jest ;] Mi się podoba …

ja wiem co masz na myśli ale można to odebrać jako WT taka niby chamska podróba ferrari, wozi się dziecko po ulicy bo myśli ze ma skut ferrari. Powiem ci tak , jest to odważny styl bo możesz spotkać się z ostrą krytyką a także i wielkim podziwem

Tego się boję że jeden to doceni ten pomysł i pasje :stuck_out_tongue: a drugi powie że jest to wieś:/

Mi się podoba, naklejki z konikiem i będzie super. Naprawdę ta koncepcja mi się podoba.

było by więcej naklejek takich jak na bolidzie F1 np martini i shela jak na tym boliodzie. było by to odpowiednio rozmieszczone
http://www.motoblog.com.pl/wp-content/uploads/2009/01/ferrari-f1-2009-41.jpg

Może może … ale nie za dużo bo nie masz z tego sponsoringu więc po co :stuck_out_tongue:
A czy to zrobić czy nie to musisz sam sobie odpowiedzieć … jeśli ci się to podoba to rób … krytyka to normalne :}

mój kumpel ma skuta z z naklejkami ferrari tyle że ma czarny lakier z palety ferrari i powiem wam ze fajnie to wygląda :smiley:

Nie no wieś tuning to raczej nie będzie :stuck_out_tongue: a niektórzy ludzie ( ci “ciemni” ) mogą nawet pomyśleć że to na prawdę skuter Ferrari :mrgreen: a ten lakier + naklejki ferrari + folia Carbonowa będzie to wyglądało cudnie… ale pod warunkiem że będzie jeszcze carbon na jakiś tam elementach :roll:

To tak, co do koloru to jest jak najbardziej OK, carbon też, ale do naklejek to zostawiłbym tylko tego konia pod kierunkiem i wszystko. No i nie możesz zapomnieć o pomalowaniu felg bo jak na razie to one psują cały efekt. Tyle ode mnie

Felgi będą czarne. Folie carbonową mam to można by coś obkleić. Środek by był na bank czarny, biały środek jest zbyt popularny;/ zostawił bym tego konia ma przodzie i na tyle na klapce od zbiornika też jakiś mały znaczek.

ja bym jeszcze dodał czerwone szwy na siędzeniu ale to tylko moje zdanie

w ogóle ja to bym wymienił naszycie tej kanapy bo tak się świeci … wymień na takie jak jest np w Speedfight 2 307WRC w tych normalnych może też ale przede wszystkim w tym … lub w JetForce… przede wszystkim żeby się nie świeciło tylko miało matowy kolor :slight_smile:
No niby biały środek jest zbyt popularny ale znacznie lepiej by wyglądał z białym środkiem i białymi felgami lecz z drugiej strony podchodziło by to bardziej pod WRC … niż pod ferrari