>>Malossi Multivar 2000 CZY Polini Speed Control 2003&

Witam!! Mam dylemat nad kupnem wario Malossi czy polini? W moim roxie tuning jaki mam to wydech stage6 pro replica chrom, reszta części seryjnych. Od razu powiem że przy zakupie wario chcę kupić wentylator wariatora Polini Air Speed. Pasek który posiadam w przekładni to Polini Race. Jakie wario mi polecicie do mojego zesawu??? Który wario jest lepszy???

oba są bardzo dobre wariatory. polini poprawi ci przyśpieszenie z naciskiem na prędkość maksymalną a mallosi prędkość z naciskiem na przyśpieszenie

ja bym poliniego wzioł ale decyzna nalerzy do ciebie :wink:

Ja również POLINiego, jakoś lepiej mi się kojarzy :stuck_out_tongue:

własnei ja nie wiem jakie sobie w przyslosci wziac hebo czy tego piliniego. Niby mam juz ventivara polini to chyba wezme i wario polini. To się zobaczy.

ja z czystym sumieniem mogę polecic wario malossi multivar sam go mam i jestem zadowolony z rolkami w zestawie pasek chodzi maksymalnie na gore a kolega mial hebo ng i pasek na zadnych rolkach nie wchodizl tak wysoko jak na multivarze z polini kontaktu nie mialem ale polecam ci małossi

I jakie miałeś na nim osiągi :stuck_out_tongue:

vmax ponad 15 20 z wydechem wiekszy

Miałem tego Poliniaka w f15, reszta seryjna, no to powiem że nie?źle szedł ale już był zajechany przez poprzedniego właściciela;p. Malossi multiwar poprawił osiągi kumplowi, a hebo nie polecam poprostu;]

Dzięki za opinie dotyczące wariatorów :slight_smile: Już się zdecydowałem na wario Polini Speed Control 2003 :slight_smile: Też wziąłem pod uwagę że wentylator wariatora(przyszły) i pasek mam Polini więc wszystko powinno się ładnie zgrać z wariem Polini :slight_smile:

Ja tez biore polini

ja mam wszystkie części malossi oprocz wydechu na razie :smiley: :smiley: i ladnie jezdzi tylko roleczki muze zmienić i wyregulować sprezynami bo srednio idzie