Malossi MHR vs. Malossi Multivar

Mam pytanie… co do tych dwoch wariatorów…
czy one sa w dobrym stanie…a w szczególnosci czy ten MHR jest w dobrym stanie :?: bo on mnie najbardziej interesuje
MHR- 249zł:

Multivar- 170zł:

z tego co mi wiadomo do wariatora MHR dodają jeszcze minimum przeciwtalerz wariatora. Chyba też dają pasek i korektor momentu obrotówego, tak mi się wydaje, a na zdjęciu jest sam wariator więc nie jest to pełny zestaw, przeciwtalerz dają na 99%

Patrząc na zdjęcia to multivar jest w lepszym stanie no ale zawsze jak będą jakieś fałby to możesz to zeszlifować papierem ściernym na gładko i wario jak nowka :stuck_out_tongue:

Mafioz do mhr daja przeciwtalerz tylko, do Over Range daja pasek, korektor itp :stuck_out_tongue: Z tym ze wario MHR rózni się od waria z OR.

tak czy sięk ten mhr to niepełny zestaw bo tego przeciwtalerza nie ma a co za tym idzie patrząc na te zdjęcia to gość według mnie trochę dużo sobie woła za niego, ale ma przynajmniej dużo rolek więc wyregulujesz. Ja bym zadzwonił do gościa i powiedział że zestaw niepełny bo wentylatora nie ma i się targować na 210/220zł ;p

PS. jaki to wario MHR ma przebieg?

Moja sugestia skłania się ku MHR.
Stan jaki można określić ze zdjęć przemawia za Multivarem.

Cena/jakość - MHR.

A co do tego przeciwtalerza, nie powinno być problemów z jazdą. :sunglasses:

gmax napisał:

MHR jest w dobrym stanie :?: bo on mnie najbardziej interesuje

Idź za głosem serca :roll:

a ten przeciwtalerz będzie pasował od tego waria co mam teraz?? :roll:

gmax napisał:

będzie pasował od tego waria co mam teraz??

Dlaczego nie? Przecież przeciwtalerz nawet nie dotyka wariatora, no chyba że na maxa pasek do góry wyjdzie przy max obr.