aż tak potężna …? przecież jedno to mid race a drugie sport… to może tu być aż tak duża różnicaż
MHR replica to racing… chyba … ale i tak jest dość spora różnica
MHR od Sporta różni się momentem oddawania mocy mhr ten moment ma przy wyższych obrotach i oddaje ją gwałtowniej w porównaniu do sporta. Na MHR replice też nie jest jakimś tam rasowym racingiem to dość słaby racing bo ma zaledwie 12KM na MK HM 70cc można wyciągnąć 11KM i nich nikt mi nie mówi że na MHR replice przejadę na pierścieniach 3-4 tys.
Dla porówniania na sporcie małossiego można osiągnąć ok 10KM z wysoką żywotnością to czemu na MHR mamie taką niską przy 2KM więceją
No ja jestem posiadaczem wydechu Laser x-pro wiem że będzie za słaby do MHR no ale innych wydechów do mojego bzyka nie ma … jedynie co to Polini Evolution ale to już raczej jest za mocne do tego cylka no moze ewntulanie kupię Tecnigas RS70 II bo jest on w miarę dobry ale czy będzie lepszy od Lasera i czy opłaca się go kupować zamiast Lasera ? no mi głownie chodzi żeby skuter mi od razu na niskich i wysokich obrotach wkręcał się od razu jak mu tam maneta full na obroty podobnie jak Evo … ano ale na Sporcie raczej tego nie osiągnę … przynajmniej tak myślę… no i powiedzcie mi ile KM osiągnę z Laserem i MHR i Laserem i Malossi Sport…
Do MHR lasera odradam. Według megabetu tecnigas RSII pracuje bardzo bobrze z mhr replicą
Czemu odradzaszł czy nie będzie chodził na Laserku czy po prostu będzie trochę słabszy i nie wykorzysta swojej pełnej mocy?
Nie wykorzysta fula z cyla