Malossi Fly vs Hebo N

Witam zostałem zmuszony do wymiany sprzęgła co myślicie o tym ? http://skuterdoktor.pl/product_info.php?cPath=8_1173_1266&products_id=879 czy jest wytrzymałe czy coś mi da ? i czy dołanczają do niego sprężynki ?

No dobre to ono jest , jak dobrze wyregulujesz to przyspieszenie wzrośnie!

dodają do niego sprężynki bo tam na obrazku nie widzę ? czy będzie ono dobrze wspułgrało z dzwonem stage 6 ?

O sprężynkach to nie wiem ale jeśli dzwon i sprzęgło będzie pod 107mm to będzie dobrze grało

sprzęgło malossi to klasa sama w sobie czyli sprzęgło b. dobre jeśli dobrze mi się wydaje to ono na najmiększych sprężynkach będzie łapać tak przy 5tyś obr :slight_smile:

Nom no “Malossi” to mówi samo za siebie. Czytałem tego recenzje to koles pisał, ze godne polecania i zwiksza osiągi

motórzysta napisał:

dodają do niego sprężynki bo tam na obrazku nie widzę ?

na obrazku juz masz załozone białe sprezynki :wink:

Wy nie patrzcie co na obrazku tylko czytajcie opisy co jest w zestawie :stuck_out_tongue:

A co jest lepsze Hebo N czy Malossi Fly ?

Raczej Malossi bo słyszałem ze Hebo ma słabe okładziny. A moze stage6?? Fajne sprzegielko sam mam. :slight_smile:

ale już należy do droższych ;/ niestety … pewnie jednak kupie malossi bo wszyscy polecają nie ma tej regulacji tylko się sprężyny wymienia

ja mam malossi fly wypas sprzegło wystarczy dac niebieskie sprezynki hebo i zero mulow na starcie i lepsza przyspiecha