Witam zostałem zmuszony do wymiany sprzęgła co myślicie o tym ? http://skuterdoktor.pl/product_info.php?cPath=8_1173_1266&products_id=879 czy jest wytrzymałe czy coś mi da ? i czy dołanczają do niego sprężynki ?
No dobre to ono jest , jak dobrze wyregulujesz to przyspieszenie wzrośnie!
dodają do niego sprężynki bo tam na obrazku nie widzę ? czy będzie ono dobrze wspułgrało z dzwonem stage 6 ?
O sprężynkach to nie wiem ale jeśli dzwon i sprzęgło będzie pod 107mm to będzie dobrze grało
sprzęgło malossi to klasa sama w sobie czyli sprzęgło b. dobre jeśli dobrze mi się wydaje to ono na najmiększych sprężynkach będzie łapać tak przy 5tyś obr
Nom no “Malossi” to mówi samo za siebie. Czytałem tego recenzje to koles pisał, ze godne polecania i zwiksza osiągi
motórzysta napisał:
dodają do niego sprężynki bo tam na obrazku nie widzę ?
na obrazku juz masz załozone białe sprezynki

Wy nie patrzcie co na obrazku tylko czytajcie opisy co jest w zestawie
A co jest lepsze Hebo N czy Malossi Fly ?
Raczej Malossi bo słyszałem ze Hebo ma słabe okładziny. A moze stage6?? Fajne sprzegielko sam mam.
ale już należy do droższych ;/ niestety … pewnie jednak kupie malossi bo wszyscy polecają nie ma tej regulacji tylko się sprężyny wymienia
ja mam malossi fly wypas sprzegło wystarczy dac niebieskie sprezynki hebo i zero mulow na starcie i lepsza przyspiecha