Czego się ludzie boicie z tymi rejestracjami? Na ulicy też zacznijcie zasłaniać, żeby Was czasem nikt nie rozpoznał. Interesuję się tablicami rejestracyjnymi, taką mam pasję i mam na dysku ponad 600 ich zdjęć (które sam robiłem, na ulicach), więc refleksję podjąłem już jakiś czas temu.
Skuter wygląda ładnie i nie jest drogi, więc nie dziwię Ci się, że się nim zainteresowałeś. Wybór wygląda na słuszny, ale żeby był słuszny, trzeba go dobrze sprawdzić. Polecam umówić sobie serwis w okolicy, a jeśli nie, to wziąć jakiegoś obeznanego kumpla. Chociaż Malaguti to solidny sprzęt.
Skoro masz do niego 10 km, to nie zastanawiałbym się dłużej i pojechał go zobaczyć. Ja ostatnio zrobiłem sobie 25 km żeby popatrzeć na skuter, którego w końcu nie kupiłem.
Trudno cokolwiek powiedzieć na temat tego konkretnego skuterka, oceniając po 3 niewyraźnych zdjęciach, w dalekich ujęciach-mało widać szczegółów. Ale zauważyłem, że prawa laga ubrudzona jest wyciekającym olejem, więc nie wierzę w autentyczność przebiegu 11500km.