Danielu, Danielu, Danielu.
łosiu łosiu łosiu
Ha, cycu.
$$$
Nie mam już do was siły, a takich trzech jak was dwóch, to tutaj nie ma prawie ANI żadnego.
Ani też nie ma
A tekściarz Przemo?
$$$
Tak, już to wiem, bo nieszczęścia zawsze chodzą ze sobą parami.
Byłem dzisiaj w Scootracer na regulację gaźnika i muszę powiedzieć że się nieco zawiodłem :/ ale dobra zapłaciłem odpalam ubieram się i ruszam a tu dupa! dobra jeszcze raz a tu dupa! następne próby odpalenia można zaliczyć do nie udanych idę do menagera i mówię że nie odpala leci mechanik sprawdza kopie kręci śrubką od mieszanki i nic zapakował nową świecę i jakoś ledwo odpalił zobaczę jak postoi do jutra czy odpalę jak nie to reklamacja
Oj nie masz Ty fartu brachu Krupku, nie masz :-)
Może jednak trzeba go było podpalić...? :-)))))))))
To wina Wombata! pisał że zrobili elegancko :D
Dobra, dobra...
Wszyscy tu dziś na Wombata się uwzięli, tak łatwo się nie wykpisz od odpowiedzialności za własną machinę :-)
Ech, ja swojego odpalam dopiero jutro, miał 5 dni przerwy w jeździe po Wawie (zdrada z puszką).
Teraz byłem wypłacić parę groszy z bankomatu i nie chciał już odpalić ze startera przytkało go paliwo jutro w pracy sam sobie wyreguluję lepiej :/
Znaczy zepsułeś... :-)))
Krupek napisał:
Teraz byłem wypłacić parę groszy z bankomatu i nie chciał już odpalić ze startera przytkało go paliwo jutro w pracy sam sobie wyreguluję lepiej :/
No i nic nie napisałeś, czy sprzęgło i wariator wymienione, czy nie... ;)))
Krupek napisał:
To wina Wombata! pisał że zrobili elegancko :D
Mię zrobili dobrze. Pali jak małe smoczysko ale jeździ jak nigdy. Jestem 330km po regulacji i nawet paluchem nic nie dotykałem
Mi właśnie dzisiaj doszła linka prędkościomierza i lusterka takie: http://startright.co.uk/images/mini-20110307_0130.JPG jutro w lakier i na skuter :D
Krupku z Malaguti! ;)))
No to wymieniłeś ten napęd, czy nie?
Dawno już chyba z tydzień temu teraz nie szarpie jak ruszam i ogólnie dostał mocy bo tam na sprzęgle nie było już wcale okładzin :D
Mam jeszcze pytanie czy nową linkę prędkościomierza trzeba jakimś smalcem psikać? ślimak napcham smarem grafitowym czy może inny?
No, to dostarczasz jednak czasami jakichś dobrych wieści... :D
+++
Sam jestem ciekaw co na temat linki powiędzą nasi eksperci...
Osobiście, to bym tam niczego nie pchał, żeby nie pogorszyć... zapewne fabrycznie jest czymś ^zakonserwowany^... ;)))
Ostatnia żyła dwa tygodnie dlatego pytam bo trzecich 50zł na linkę nie dam :)
Już byś zebrał na oryginalną... :(((
To fakt ale takiej w tym kraju raczej nie znajdę :D