w której kolejności byście ułożyli te skutery który jest najlepiej kupić ??
hmm to zalezy jaki stan i czy chlodzone ciecza czy powietrzem. podaj jakieś linki to pomożemy
ogólnie nie polecam kupować speedów bo są słabe, jeśli już to jet bo w porównaniu do spd 2 jest dużo lepszy. na temat malagi się nie wypowiadam bo nie wiem. Jog jest dość mały (wyższy kierowca wygląda na nim śmiesznie :roll:) a neos jest fajny xD
Nie zgodze się ze speed jest slaby… Moze speed 2 jest slaby (te nowsze silniki) ale 1 ladnie leci ale ci go ine polecam ze względu na wachacz… Ja bym wziol f12 phantom lub yamahe jog rr
kopernik napisał:
ze względu na wachacz...
a ja uważam ze większość mówi to bezpodstawnie , bo wyczytała z forum , i większość nigdy nie miała do czynienia z wahaczem , jak dla mnie wahacz jest fajny mięciutki i dobrze sprawuje się na polskich drogach, jeżeli ktoś chce stuncic, lub wymaga od skutera troszkę , więcej niż przejechanie się po mieście lub dojazd do szkoły , to wtedy myślałbym nad tym wahaczem
Czego tak oczerniacie speda jak nie miećsliscie z nim doczynienia ?! Ja posiadam go i mi ten wahacz nie przeszkadza jak potrzebny Ci skuter do stuntu to se Kur** motorynke kup a nie masz jetforca i cieszysz miche na pewno z moim speedem bys został w tyle o ile masz 50 ccm !
k*rwnij się w główkę speed 2 jest taki słaby że dupa boli także nie przechwalaj za bardzo jeśli speed nie ma tuningu to szkoda gadać. a jeśli o przyspieche chodzi to wątpię żebys mnie wzial.
Ja bym zabrał Neosa co do Speeda to jechałem na nim i jak się składa w zakręt to się ma wrażenie (przynajmniej ja mam) jakby się łamał… :roll:
davidek napisał:
k*rwnij się w główkę :) speed 2 jest taki słaby że 4-ry litery boli także nie przechwalaj za bardzo :P jeśli speed nie ma tuningu to szkoda gadać. a jeśli o przyspieche chodzi to wątpię żebys mnie wzial.
akurat kupę wiesz , peugeoty są mocne i to nawet bardzo w serii maja 6 KM , tylko ze maja słabe seryjne cylindry bo siadają już po 20 tys km
Chodzi mi o nowe silniki peugeota takie jak w sf3 albo jecie które są mocniejsze od tych z sf2
wrona napisał:
a ja uważam ze większość mówi to bezpodstawnie , bo wyczytała z forum , i większość nigdy nie miała do czynienia z wahaczem
sory ale mam speeda i wiem ;] 20 tyskm na karku i wszystkie gumy w wachaczu do wymiany xD :) Ale ogolnie jak byl sprawny wachacz to looz puki nie zaczelem stuntu.
Wojtekwaldek:) napisał:
Czego tak oczerniacie speda jak nie miećsliscie z nim doczynienia ?!
To samo co wyzej ;)
DO Lipa_siedlce, jeśli chcesz jezdzic szybko wolno srednio ale nie stuntujac to go bierz bo fajny motorek ;) na poczatku będziesz mial dziwne wrazenie w zakretach ale idzie się przyzwyczaic. Milo i przyjemnie się go prowadzi ;) poza tym ze chleje jak zul z pod sklepu to loozz. ;)
Wojtekwaldek:) że masz SF2 to nie znaczy że jest the best…
Tak się składa że ja mam JetForce a 2 kumpli ma SF2 jeden 307 wrc a drugi rally victores ( one mają gaziory 17,5) i jeździłem nimi… w nich wcale nie czuć mocy przyśpieszenia a na zakrętach się czuje jak by przedni koło miało zaraz odlecieć … JetForce to zupełnie inna sprawa… nie chce mi się pisać ale pod każdym względem jest lepszy…
PS. Wojtekwaldek:) Tak myślisz to ciekawe jak byś się miał brać ze mną :lol: ładnie byś się spalin nawdychał :mrgreen:
A ja tam mam speeda z 98r. i spod swiateł zawsze pierwszy. Mi tam speed pasi.
Adverion, taki kozak jestes ze mna się spróbuj
co do tematu to oczywiscie
F12 (minarelli lc ) SF2(lc), NEOS(powietrze:/) i Jog
Skączcie ten spam, zobaczcie datę ostatniej wizyty założyciela tematu.
kondziopl3
Po 1. Ty masz 70ccm a ja 50ccm więc się walnij w łeb
Po 2. Nie ma sprawy jeśli myślisz że wymiatasz zapraszam w wakacje wtedy będę miał Apke RS 125 i jak najbardziej zapraszam :mrgreen:
Po 3. To i nawet skuterem mogę w wakacje bo zakładam 70
Po 4. Nie myśl że kozaczysz :lol:
Pozdro