Witam! Malaga jest z 2001 roku. Posiada zegary Digital:) W zimie zrobiłem lekki tun optyczny i mechaniczny; -wydech Yasuni Z -Wkładka filtra powietrza Stage6 -dzwon sprzęgła Stage6 WingCooler -świeca zapłonowa NGK -rolki 4,7g Polini -przedłużka amortyzatora RC -nadkole -kierunki tuning style STR8 -lusterka F1 -Fajka TNT Tranparent -zestaw naklejek Stage6 -rejka na przekładni -wycięte logo Hebo na przykrwywce akumulatora
No Malaga żadna… Tuning też ciekawy
moja ocena to 9/10 bo trochę za dużo naklejek moim zdaniem…
2 naklejki z napisem “Stage6” zostały usunięte (trochę tam nie pasowały).
Ehh kocham F12 najfajniejsze skutery pod słońcem xD Twoja malaga ładniusia a nadkole miodzio tylko te naklejki :-/
Nadkole też już zostało zmienione, została jedna naklejka firmy Stage6 te gwiazki białe na dole nadkola i odmalowane, z racji tego że dopuszczam możliwość małowania skutera, to mam zamiar poprawić szpachlą nadkole i wtedy do malowania
Malaga bardzo mi się podoba a na temat naklejek nic nie mowie bo juz zostalem wyprzedzony… a po za tym wszystko mi się podoba:-D daje 9/10
Malaga zajebista kolor mi się podoba. Jesteś ze wsi??? bo widzę że skuter brudny xDDDDDDDD :mrgreen:
eheheh. nie, nie ze wsi. z miasta tylko kolege odwoziłem po drogach polnych tzn po obrzeżach miasta
Ooooo…Malaga F-12 :)…Baaardzo żadna…Też mam zegary digital w moim :P…Jak Ci się sprawuje Yasiek Z ?
No jestem z niego zadowolony ale mam wgięte kolanko trochę i muszę to jakoś naprawić tylko nie bardzo wiem jak “odgiąć?” to spowrotem :-/ (Macie jakiś pomysł?) Ogólnie spoko tylko na razie mam problem z gaźnikiem.
ładniusia Malaga 9/10
Czy te nadkole nie jest krzywe trochę?
no coś może bym ci poradzić z tym kolankiem tylko musiał bym to widzieć też miałem wgięcie i wmiare to zrobiłem
Wysłałem Ci właśnie maila z fotą
Fajny skuter, stuningowany Jaki jest jego vmax??
Dokładnie nie wiem, na dniach mam mierzyć GPSem (o ile ten gaźnik zrobie;/) i wtedy wam powiem. Ale mierząc z kolegami wychodzi mi ok. 92-93km/h
no dosc mocno wgiete;/ ja swoje mialem troszkę mniej ale w tym samym miejscu i zroblem to młotkiem przez jakas szmate i się wmiare wyrownalo ale czy to ci zmniejsza osiagi ???
no troszkę zmniejsza :-/. Zaraz spróbuje coś z tym zrobić… tak około 3km/h mi zabiera. a ogólnie to nie wiem jaka róznica w przyspieszeniu bo rolki też zmieniłem i o. Pójde spróbuje coś zrobić i dam znać czy dało rade czy nie
żadna malaga, ale z malaguti mam złe wspomnienia (jechałem wczoraj z kumplem obejrzeć malagę na sprzedaż i miałem wypadek :/) Planujesz zrobić w niej coś więcej?
uuu… no to wsp :-? A no ogólnie to ssanie muszę kupić;/ a jeśli chodzi o tuning no to może wario w wakacje a tak to kiera bmx za jakieś 2 tyg. i tak w wakacje nowe malowanie + badlook jeżeli dobrze pójdzie
super skuter ! Po moim mieście jeździ taka cała zielona i muszę ci powiedzieć , że wygląda bardzo fajnie ! Aczkolwiek twoja też bardzo fajnie wygląda