No plany fajne, ciekaw jestem jaki będzie efekt jeśli uda Ci się to zrealizować.
Pozdro
Wieczorkiem dodam filmik.
A ja powiem tak:
Masz kasę na utrzymanie Racingaż - bierz Racinga
Kasy wystarczy tylko na Sportaż - bierz Sporta
I koniec
I czekam na filmik…
[ Dodano: 18-04-2009, 20:47 ]
Ooo… Widzę, że kolega z Nowego Sącza - chyba najbliższy forumowicz z mojej okolicy
No jeśli już to raczej sport, bo więcej można wykombinować bo na więcej fundusze pozwalają + dłuższa żywotność. Filmik się uploaduje więc za niedługo go dodam. Oczywiście na 100% dziś.
Xarmac, możemy się kiedyś gdzieś na szliffa wybrać, Gorlice niedaleko
Może masz kumpli to byś wziął ,ja bym wziął swoich i większa ekipa jest. xD
Prośba do kolegi. Moglbys zmniejszyć fotył Strasznie długo się ładuje
Jak będę miał chwile to może zmniejsze. Chodzi o to że w tej rozdzielczości jest bardzo ładna i szczegółowa jakość zdjęć. I męczyłem się z pół godziny żeby all zahostować.
Więc we’ll see;) Zostaw stronę na 5min otw. i Ci się załaduje.
UPDATE: Filmiki uploadowane! Na początku pierwszego postu;p
Coś mi ten pierwszy filmik się nie odtwarza, błąd taki mam: "Film jest niedostępny w Twoim kraju. "
A ten drugi to komórką nagrywany? Ale dźwięk nawet niezły
Xarmac, możemy się kiedyś gdzieś na szliffa wybrać, Gorlice niedaleko
Może masz kumpli to byś wziął ,ja bym wziął swoich i większa ekipa jest. xD
Zobaczy się

Filmik już działa. Niestety i tak nie jest jakiś super, za niedługo nakręcę jakieś lepsze.
Co do fotek to sorki że takie duże ale nie wiedziałem, że aż tyle będą się ładować.
Obiecuje że następne fotki już będą mniejsze
Planuję również za tydzień około zamówić sportowy wario;)
Co polecacie? Ja zastanawiam się nad Pollini Speed Control.
Oraz możliwe że jutro/pojutrze wezmę się za likwidacje przednich wystających kierunków i danie ich zamiast postojówek.
Btw. nawet z tym mułem na początku prawie udaje mi się go na koło postawić ale jeszcze nie daje rady. Muszę też twardsze sprężynki do sprzęgła kupić bo te Stage 6 są takie średnio twarde.
Myślę też o kupieniu jeszcze większej dyszy np. 90? Co o tym wszystkim myślicie?
Pozdrawiam
DesiRe
DesiRe, dysza 90 to pod stozek :)) ale pod stozek najlepsza jest 85 mialem te 2 dysze i na 85 najlepiej mi chodzil pod stozkiem
No ja aktualnie mam 82jke pod stożek;)
DesiRe, to wloz 85 będzie akurat tez mialem 82 to bylo tak se ;/ ale przy 85 jest git
ten filmik jak dla mnie to taki wiejski trochę a do skutera jak wsadzisz to co w planach masz to będzie ładnie mysle
No ten filmik był na próbę,nie wyszedł zbyt profesjonalny ani jakiś fajny. A dysze chyba faktycznie kupie 85;) We’ll see.
Więc tak. Mały update.
W ciągu najbliższych ok. 3dni zamawiam wariatorek Naraku HS, zrezygnowałem jednak z Pollini Speed Control. Jeśli dobrze pójdzie regulacja z rolkami to będzie chodził jak burza.
Malossi Multivara też nie chce bo on jest efektowny na 50tce najbardziej a Naraku to już przyszłościowo pod cylinder Stage 6 Sport Pro który chce kupić. Może w wakacje.
Mam zamiar:
-też wygładzić tył w tym, góra następnym tygodniu.
-kierunki dać zamiast postojówek
-rej. na przekładni ofc.
Mamy też zamiar z kumplami nakręcić film ogólnie o skuterach w NS cała ekipa + stunt. Tylko nie wiemy jeszcze kiedy.
Za parę dni jak już uda mi się z tymi rzeczami optycznymi to na pewno będą nowe fotki;)
Co myślicie o tym wszystkim?
I co byście polecali póki co do tuningu optycznego, oraz mechanicznego tylko że z tańszych rzeczy bo nie stać mnie na razie na jakieś zakupy cylindrowe itd.
Pozdrawiam
DesiRe;)
ja na Twoim miejscu bym bardzo zastanowił się nad wariatorem malossi to badzo dobry wariator to tego rolki 5,5 i idzie jak głupi, mialem go w 50 i teraz w 70 i idzie jak głupi
Długo się zastanawiałem ale gadałem z gościem który dobrze się znał, od racing-planet i z tego co mówił to najbardziej mi się opłaca Naraku. Mówił że najlepszy efekt na nim uzyskam i że to też zakup przyszłościowy bo najlepiej będzie chodził pod 70.
ja maialem stycznosc z malossi multivar polini speed control i hebo ng i najlepsze osiagi były na małossim i w kazdym innym skuterze bylo to samo czy byla to seria czy po tunie malossi byl najlepszy ale jak uwazasz to wez tego naraku zobaczymy jak u Ciebie to będzie chodzic
No zawsze będzie test. Z tego co gościu mówił to b.dobry ten wario naraku. I też słyszałem że Stage 6 ma umowę z naraku teraz;)
no to zamawiaj testuj i pisz relacje
a co sądzisz o zamontowaniu kiery bmx? :->
No nadal nie wiem właśnie czy się decydować na to, bo z kierą bmx nie mam ani licznika( za drogi) ani kierunków,świateł i zapłonu. No i to też jest drogie. Nie wiem czy dało by się tanio załatwić a jak bym chciał wszystko mieć to tyle było by tych kabli nasrane że masakra.
Jeszcze o tym pomyślę;)