|Longjia By DesiRe| ImpoSSiBle iS NotHinG. Must See;)

No plany fajne, ciekaw jestem jaki będzie efekt jeśli uda Ci się to zrealizować.
Pozdro

Wieczorkiem dodam filmik.

A ja powiem tak:

Masz kasę na utrzymanie Racingaż - bierz Racinga :smiley:

Kasy wystarczy tylko na Sportaż - bierz Sporta :wink:

I koniec :stuck_out_tongue:

I czekam na filmik…

[ Dodano: 18-04-2009, 20:47 ]
Ooo… Widzę, że kolega z Nowego Sącza - chyba najbliższy forumowicz z mojej okolicy :slight_smile:

No jeśli już to raczej sport, bo więcej można wykombinować bo na więcej fundusze pozwalają + dłuższa żywotność. Filmik się uploaduje więc za niedługo go dodam. Oczywiście na 100% dziś.

Xarmac, możemy się kiedyś gdzieś na szliffa wybrać, Gorlice niedaleko :wink:
Może masz kumpli to byś wziął ,ja bym wziął swoich i większa ekipa jest. xD

Prośba do kolegi. Moglbys zmniejszyć fotył Strasznie długo się ładuje

Jak będę miał chwile to może zmniejsze. Chodzi o to że w tej rozdzielczości jest bardzo ładna i szczegółowa jakość zdjęć. I męczyłem się z pół godziny żeby all zahostować.
Więc we’ll see;) Zostaw stronę na 5min otw. i Ci się załaduje.

UPDATE: Filmiki uploadowane! Na początku pierwszego postu;p

Coś mi ten pierwszy filmik się nie odtwarza, błąd taki mam: "Film jest niedostępny w Twoim kraju. "

A ten drugi to komórką nagrywany? Ale dźwięk nawet niezły :wink:

Xarmac, możemy się kiedyś gdzieś na szliffa wybrać, Gorlice niedaleko :wink:
Może masz kumpli to byś wziął ,ja bym wziął swoich i większa ekipa jest. xD

Zobaczy się :smiley: Ale jak już to na wakacjach, jak czas będzie… :stuck_out_tongue:

Filmik już działa. Niestety i tak nie jest jakiś super, za niedługo nakręcę jakieś lepsze.
Co do fotek to sorki że takie duże ale nie wiedziałem, że aż tyle będą się ładować.:confused:
Obiecuje że następne fotki już będą mniejsze :wink:

Planuję również za tydzień około zamówić sportowy wario;)
Co polecacie? Ja zastanawiam się nad Pollini Speed Control.
Oraz możliwe że jutro/pojutrze wezmę się za likwidacje przednich wystających kierunków i danie ich zamiast postojówek.

Btw. nawet z tym mułem na początku prawie udaje mi się go na koło postawić ale jeszcze nie daje rady. Muszę też twardsze sprężynki do sprzęgła kupić bo te Stage 6 są takie średnio twarde.

Myślę też o kupieniu jeszcze większej dyszy np. 90? Co o tym wszystkim myślicie?

Pozdrawiam
DesiRe :wink:

DesiRe, dysza 90 to pod stozek :)) ale pod stozek najlepsza jest 85 mialem te 2 dysze i na 85 najlepiej mi chodzil pod stozkiem

No ja aktualnie mam 82jke pod stożek;)

DesiRe, to wloz 85 będzie akurat tez mialem 82 to bylo tak se ;/ ale przy 85 jest git :slight_smile:

ten filmik jak dla mnie to taki wiejski trochę :stuck_out_tongue: a do skutera jak wsadzisz to co w planach masz to będzie ładnie mysle

No ten filmik był na próbę,nie wyszedł zbyt profesjonalny ani jakiś fajny. A dysze chyba faktycznie kupie 85;) We’ll see.

Więc tak. Mały update.
W ciągu najbliższych ok. 3dni zamawiam wariatorek Naraku HS, zrezygnowałem jednak z Pollini Speed Control. Jeśli dobrze pójdzie regulacja z rolkami to będzie chodził jak burza.
Malossi Multivara też nie chce bo on jest efektowny na 50tce najbardziej a Naraku to już przyszłościowo pod cylinder Stage 6 Sport Pro który chce kupić. Może w wakacje.

Mam zamiar:
-też wygładzić tył w tym, góra następnym tygodniu.
-kierunki dać zamiast postojówek
-rej. na przekładni ofc.

Mamy też zamiar z kumplami nakręcić film ogólnie o skuterach w NS cała ekipa + stunt. Tylko nie wiemy jeszcze kiedy.

Za parę dni jak już uda mi się z tymi rzeczami optycznymi to na pewno będą nowe fotki;)

Co myślicie o tym wszystkim?:stuck_out_tongue:

I co byście polecali póki co do tuningu optycznego, oraz mechanicznego tylko że z tańszych rzeczy bo nie stać mnie na razie na jakieś zakupy cylindrowe itd.

Pozdrawiam
DesiRe;)

ja na Twoim miejscu bym bardzo zastanowił się nad wariatorem malossi to badzo dobry wariator to tego rolki 5,5 i idzie jak głupi, mialem go w 50 i teraz w 70 i idzie jak głupi

Długo się zastanawiałem ale gadałem z gościem który dobrze się znał, od racing-planet i z tego co mówił to najbardziej mi się opłaca Naraku. Mówił że najlepszy efekt na nim uzyskam i że to też zakup przyszłościowy bo najlepiej będzie chodził pod 70.

ja maialem stycznosc z malossi multivar polini speed control i hebo ng i najlepsze osiagi były na małossim i w kazdym innym skuterze bylo to samo czy byla to seria czy po tunie malossi byl najlepszy ale jak uwazasz to wez tego naraku zobaczymy jak u Ciebie to będzie chodzic

No zawsze będzie test. :wink: Z tego co gościu mówił to b.dobry ten wario naraku. I też słyszałem że Stage 6 ma umowę z naraku teraz;)

no to zamawiaj testuj i pisz relacje :slight_smile:

a co sądzisz o zamontowaniu kiery bmx? :->

No nadal nie wiem właśnie czy się decydować na to, bo z kierą bmx nie mam ani licznika( za drogi) ani kierunków,świateł i zapłonu. No i to też jest drogie. Nie wiem czy dało by się tanio załatwić a jak bym chciał wszystko mieć to tyle było by tych kabli nasrane że masakra.
Jeszcze o tym pomyślę;)