chuje chuje chuje chuje chuje chuje chuje chuje chuje chuje chuje chuje chuje chuje chuje chuje chuje chuje chuje chuje chuje chuje chuje chuje chuje chuje chuje chuje chuje chuje chuje chuje chuje chuje chuje chuje chuje chuje chuje chuje chuje chuje chuje chuje chuje chuje chuje chuje chuje chuje chuje chuje chuje chuje chuje chuje chuje chuje chuje chuje chuje chuje chuje chuje chuje chuje chuje chuje chuje chuje chuje chuje chuje chuje chuje chuje chuje chuje chuje chuje chuje chuje chuje chuje chuje chuje chuje chuje chuje chuje chuje chuje chuje chuje chuje chuje chuje chuje chuje chuje chuje chuje chuje chuje chuje
SiWy, wyluzuj. xD Będzie dobrze
SiWy napisał:
wacuś wacuś wacuś wacuś wacuś wacuś wacuś wacuś wacuś wacuś wacuś wacuś wacuś wacuś wacuś wacuś wacuś wacuś wacuś wacuś wacuś wacuś wacuś wacuś wacuś wacuś wacuś wacuś wacuś wacuś wacuś wacuś wacuś wacuś wacuś wacuś wacuś wacuś wacuś wacuś wacuś wacuś wacuś wacuś wacuś wacuś wacuś wacuś wacuś wacuś wacuś wacuś wacuś wacuś wacuś wacuś wacuś wacuś wacuś wacuś wacuś wacuś wacuś wacuś wacuś wacuś wacuś wacuś wacuś wacuś wacuś wacuś wacuś wacuś wacuś wacuś wacuś wacuś wacuś wacuś wacuś wacuś wacuś wacuś wacuś wacuś wacuś wacuś wacuś wacuś wacuś wacuś wacuś wacuś wacuś wacuś wacuś wacuś wacuś wacuś wacuś wacuś wacuś wacuś wacuś
chyba pierwszy raz się z toba zgadzam ale...
popieram :D
Hahhaha a ja się z was dalej śmiećję
KruczeK napisał:
to wszystko to jedna wielka lipa skoro nawet nie da się wygrac jak juz się ma taka mozliwosc
Moim zdaniem to nie jest lipa, bo raz mi się udało 25$ zgarnąć, po tygodniu miałem na koncie w złotówkach. Oni tego po prostu jeszcze nie ogarniają.
25$ było dostępne przez cały restock xD ale nie chciałem tego.
No było ale się zamówić nie dało.
Znów chunia xD
A ja sobie 200 PTZ nazbierałem powoli… I mam wyjebane na restocki xD
975 PTZ HEHE
jakby xbox w sklepie był za 2tyś pkt xD ahh albo 3tyś max ;p
a ja nawet nie sprubowałem bo za kazdym restockiem mam akurat coś z kompem albo netem
sprÓbowałem ;p
Ja już nie wierze w restocki, żeby coś zgarnąć trzeba mieć niezłego fatra albo neta 1GB/s xD
Też czekam na sklep.
czepiasz się , a poza tym nie 1 a 10GB , ale wy to jestecie dzieci neo , ja za bycie w chelo od 3 lat podajże miałem 10GB w cenie 1GB
10GB? chyba 10mb/s heloooo!
Mafioz, Ja zgarnąłem kasę i wierzę.
excent napisał:
10GB? chyba 10mb/s heloooo!
no właśnie :573: i kto tu dziecko neo? xD :lol:
Nawet Chuck norris nie ma neta ani 1GB ani 10 GB/s
kowal Ja im też niby wierze w te nagrody ale restocki to jakaś kpina jest bo tam nie idzie czegoś wygrać, trzeba mieć niezłego farta bo wszystko rozchodzi się jak świeże bułki.
Tak jakby w Media Markcie powiedzieli że mają 2 telewizory 60'' i 2 pierwsze osoby co się zgłoszą dostaną je za darmo, prędzej w totka wygrasz xD
Słuchaj.
1) Jest coś takiego jak Greasemonkey, który uzupełnia wszystko szybciej od autofilla.
2) Amerykańce są pierwsi na liście krajów.
3) Kody są po angielsku, amerykańce mają łatwiej.
i na co się zda ten greasemonkey jak te najlepsze kąski zanim strona się wczyta są już wykupione :<
Już i tak restocka nie będzie więcej więc się nie ma co martwić ;p
excent napisał:
Kody są po angielsku
Jakie kody?
captcha chyba mu chodzi
ta captcha