Lockerz.com - nagrody za free

te 25 to chyba bug

tak mialem zaznaczone i w reedem klikalem na ten obrazek… :frowning: :frowning: wyjeba jakas i tyle

RudY napisał:

KruczeK napisał:

Edit: post KruczKa bez cenzury wygląda 3x lepiej :D

pff
bo nie lubie jak ktos mnie w huja robi

Ja mam nadzieje ze to 25$ to nie bug.
Myślę, poprostu, że mieli dużo kasy na PayPal i dali najwięcej tych 25$ za 300ptz bo one były najmniej opłacalne ;p

ja moglem brać coll gift ale wziąłem 25 zal

Bugów nie było, sami napisali. Mnie uratował Restock Reminder a później C4C :wink:

http://turson.pl/lockerz - lista nagród z wczoraj by me;]

brzydkie słowo brzydkie słowo brzydkie słowo LOCKERZ DO brzydkie słowo!!!

ogar wąski !! / wrona

Congratulations to the hundreds of thousands of members around the world who will receive free gifts from Lockerz. You will receive a confirmation email by February 3rd.

WTF?
mnie w domu na restocku nie było co to za komunikatą też macie? jakie darmowe podarunkiż OO

wrona napisał:

ogar wąski !!

wrona cepie :P po to jest cenzura ... i tak nic nie było widać bo wszystko było ocenzurowane ...

http://www.forum.lockerz.com.pl/Thread-sprzedam-dlugopis-gratis-konto-lockerz-930?pid=119395#pid119395

hahaha za rok kupisz w sklepie chusteczki i dostaniesz gratis 1000pkt na lockerz xD

Mafioz, darmowe nagrody, które ludzie zdobyli w restocku…

Tak będzie, chusteczka + gratis konto lockerz :smiley:

Shakin napisał:

Mafioz, darmowe nagrody, które ludzie zdobyli w restocku...

aaaa że to xD
lipa ;p
myślałem że coś mi przyślą xD

wrona teraz moja czasochłonna i wyczerpująca wypowiedz straciła sens!!!

to wszystko jest lipa niech se to w pizde wsadza

shakin dostał już 50 dolców, zobaczymy czy ja dostanę.

Dostałem po sylwestrze :stuck_out_tongue: Teraz te 25 jeszcze nie, ale pisali na Hallway, że mają to ogarnąć do 3.02

Od jakiegoś czasu nie liczy mi ptz za wejścia na stronke, dodam ze za każdym razem się loguje i nie korzystam z opcji automatycznego logowania.

z lewej na dole masz taki przycisk log in.