Lockerz.com - nagrody za free

odkryłem coś starszego na screenie excenta :cry:

koles taki screen miał i tam zakładka sex site

No i co z tego Siwy ? Normalna gra ._.

No i co z tego Siwy ? Normalna gra ._.

nie normalna, i Ty już Tibii nie broń bo wszyscy wiedzą że grałeś xD
ogólnie Tibia była by szanowaną gierką gdybyśmy żyli 15lat wstecz ;p
teraz są dużo lepsze gry tego typu ;)

Ona ma swój charakter i klimat, a poza tym wiesz, co to jest ELF BOT? :smiley: to gra za mnie.

btw. to nie temat na takie rozmowy.

To po co grać jak coś gra za nasą ;p

Żeby na tym np. kase trzepać … młotku :stuck_out_tongue:

//excent
I level wbijało :smiley:

A to jest kurwa temat o Lockerz czy o Tibii ?

SiWy zaczął :[

RudY napisał:

Żeby na tym np. kase trzepać ... młotku :p

//excent
I level wbijało :D

następny powód który mówi że Tibia to shit ;p
konto wylevelovane przez jakiegoś bota z prawie zerowym wkładem pracy posiadacvza konta to to konto potem jest cokolwiek warte ;p
w dobrych grach mmorpg za nic nie zdobędziesz wysokiego lvl'a a konto nie będzie nic warte ;p

[ Dodano: 02-01-2010, 15:38 ]
PS. i się dziwie że ktoś potem kupi takie konto które zostało wylevelovane przez bota ;p

Idź spać Mafioz :slight_smile:
Niby co w dobrym MMORPG (i jakie to są Twoim zdaniem) jest takiego, że jeśli bot wyleveluje to postać nie jest nic warta ?

Dajmy na to w Silkroadzie jest więcej botów niż zwykłych graczy …

A zdanie o Tibii to kolejny stereotyp >_<
-Tibia
-TIBIA?! O boże przecież to głupie i ma brzydką grafikę …

TO JEST ŻAŁOSNE ! Grafika to 15% sukcesu

jak juz spamicie o tibi to wam powiem tylko jedno nigdy nie opieram sięna cudzych zdaniach , i sam w to zagralem i nie przypadło mi to do gustu

Wypowiedź “grałem i nie przydało mi do gustu” mi odpowiada, a nie kurde od razu, że to gówno itd. itp. :wink:

Ja nie grałem i nie zamierzam, bo nie lubię takiego typu gier, typu gotic, heros, tibia, wow itp. Może to nie jest jeden typ, ale i tak tego nie lubię. Z gier komputerowych lubię GTA, szczególnie Vice City i wyścigi motocyklowe, samochodowe. Może jeszcze inne, ale te szczególnie.

[ Komentarz dodany przez: RudY: 02-01-2010, 16:44 ]
To jest jeden typ :slight_smile: MMORPG …

Nie wiem, nie znam się.

dobra Rudy, nie będę się z Tobą kłócił bo widzę że też grasz w Tibie a z doświadczenia wiem że Ci co grają w tibie to im nie idzie przegadać cokolwiek złego nt tibii ;p

RudY napisał:

TO JEST ŻAŁOSNE ! Grafika to 15% sukcesu

to też jest stereotyp :wink:
mario bross ma lepszą grafike niż tibia.
grafika, grafiką ale w tibii nawet dźwięku nie ma.
dla mnie w grze grafika też się liczy, bo to ona buduje klimat, dobra grafika połączona ze ścieżką dźwiękową w niektórych grach czynią cuda ;p

weźmy pod uwagę takiego wow’a idziesz pustynią, słońce świeci jakieś zebry i kij wie co tam chodzi, wkraczasz do mrocznego lasu i tam jest tak mrocznie, strasznie trochę, inne drzewa i wszystko i to też buduje klimat bo inaczej gracz się czuje grając w 3D niż patrząc z góry ;p
Tibia może ma klimat jakiś tam może fajne questy itd a wow np. ma też niezły klimat, ciekawe questy, dużo graczy a do tego dobrą grafike, efekty i klimat. a tibia ma połowe z tego ;p

[ Dodano: 02-01-2010, 17:39 ]

RudY napisał:

a nie kurde od razu, że to gówno itd. itp. :wink:

ja nie mowiłęm że to jest gówno tylko chciałem powiedzieć że już są dużo lepsze gry od tibii które też mają swój klimat, są ciekawe, dają więcej zabawy czy też lepszy klimat graficzny i dźwiękowy a Ci co ciągle łupią w tibie i ją uważają za boga to się poprostu ograniczają na inne gry mmo…

Mafioz napisał:

dobra Rudy, nie będę się z Tobą kłócił bo widzę że też grasz w Tibie

Nii ... Już ni :)
Od czasu pewnego Update mi się nie podoba :|
Teraz już nie ma tego klimatu bo zaczęła się upodabniać do innych gier tego typu ... itemy na hotkeye, potiony itd. itp. ;/ Kiedyś tego nie było i to było zaje***e

Mafioz napisał:

Ci co grają w tibie to im nie idzie przegadać cokolwiek złego nt tibii ;p

No chyba mi nie chcesz powiedzieć, że tylko z Tibia tak jest ... z każdą grą i z większością graczy ...

Mafioz napisał:

to też jest stereotyp ;)

Nic mi o tym nie wiadomo ... Ja to mówiłem jako własny pogląd ;)

Mafioz napisał:

mario bross ma lepszą grafike niż tibia.

Tak, a Mafioz to stunter :D

Po co komu dźwięk albo grafika 3D do klimatu potrzebna :shock:
Może się tam trochę składa ale to tylko mała część całej gry ...

Dobra może zakończmy to ... każdy wie swoje

I ja nie bronie Tibii tylko ogółu przeciwko głupiemu charakterze, zachowaniu ludzi ;)
Peace bitch ! :D

Edit:
"już są dużo lepsze gry od tibii"
Może i są - dla jednych są lepsze dla innych nie ...
"dają więcej zabawy"
J.w. :D
"Ci co ciągle łupią w tibie i ją uważają za boga to się poprostu ograniczają na inne gry mmo.."
No przecież ... A Tobie jak podoba się jakaś gra cholernie ... to idziesz na inną tylko po to, żeby nie grać w tamtą ? Koleeeś ...

każdy ma swoje klimaty, ja lubie słyszeć i widzieć że gram ;p
grałem też wcześniej w innego mmo ale mi nie przypadł do gustu bo grafika niby fajna i klimat też był ok (widok był podobny jak w tibii) ale nie przypadła mi ta gra do gustu bo questy były monotonne, ciągle to samo i wgl.
a gothic 3 mi się spodobał właśnie przez to że była fajna grafika nadająca klimatu wizualnego, oprawa dźwiękowa i fajna była taa nooo… kurde, oo fabuła ;p
tylko że to było w singlu a nie przez neta i wlaśnie jak w wow’a zagrałem to się odnalazłem w mmo ;p
questy są fajne, nie nudne, duży świat, dużo postaci i klass do wyboru potem pełno profesji i umiejętności, jest bardzo rozbudowany pod kątem możliwości i wgl a do tego dochodzi oprawa dźwiękowa i graficzna nadająca inny klimat wizualny zależnie od miejsca w którym się znajdujemy i to mi się wszystko właśnie podoba ;p

łosz kur… xD ale się rozpisałem ;p

Jak wrocimy do tematu to podeśle Wam cos, co moze byc ciekawe i się przydac xD

to wracamy.
ale i tak lockerz straciło pewnie użytkowników przez tą gigant wpadke ostatnią…

Shakin napisał:

Jak wrocimy do tematu to podeśle Wam cos, co moze byc ciekawe i się przydac xD

Dawaj ;p