Licznik tuningowy Kinroad Chopper Xt50q 50

Witam montował ktoś do Kinroad Chopper Xt50q 50 licznik tuningowy na trzy zegary prędkościomierz ładowanie i kierunki i lampka kontorlna świateł jak go zamontowąć ma może ktoś zdjęcie podpięcia kostki aby działał taki jak w tym linku https://allegro.pl/oferta/king-los-mini-jolly-chopper-trzy-licznik-zegary-4t-6797282952 .Pozdrawiam

raczej nie znajdziesz schematu podpiecia tego licznika do łosia. w zasadzie to jest tak proste że robi sie to bez schematu. największy problem to czy ślimak od licznika odpowiada przełożeniami skali na zegarach.

Witam nie wiem czy dobrze podłączyłem kable bo ja miałem wcześniej licznik jeden i wrtczka była tylko na trzy kable a tera jest wtyczna na 6 kabli na zrobiłe tak,że wpiołem jedną wtyczke oryginalną do wtyczki licznika a drógą wtyczke to zrobiłem tak,że kabelki o tych samych kolorach powpinałem po jednym i przylutowałem do tej oryginalnej wiązki starego pojedynczego licznika nie wiem czy to będzie działać.Pozdrawiam

robienie eleketryki na czuja bo kolory kabelków sie zgadzają… no nieźle.
Ja bym raczej łączył na zasadzie “od czego jest ten kabel” w nowym liczniku a jaki kabel za to odpowiadał w starym.
Nigdzie nie masz zagwarantowane że we wtyczkach masz te same wyprowadzenia i że na tych samych kolorach masz te same funkcje.

Witam ok dzięki za podpowiedź zobaczy czy tak jak podłączyłem to będzie działać jak nie to zrobie tak jak Pan napisał.Pozdrawiam

chyba że już sie tak popali ze nie bedzie do czego podłączac

Zobacze co i jak narazie przekręciłem kluczyk i nic sie nie stało zobacze po odpaleniu może zadziała.

Prosze o pomoc abym nie splił wiąźki silnika.Pozdrawiam

Witam dzisiaj sprawdzilem i na liczniku gdzie są trzy źarówki to sie palą trzy po odpaleniu po włączeniu świateł gasną co mam poprwawić ładowanie sie jie podnosi.Pozdrawiam