leovince zx

Siemka. Ostatnio kupiłem MBK booster i zamierzam go troszkę “podrasować”. Na początek chce kupić wydech. Szukałem na allegro i znalazłem taki leovince ZX . Czy to na pewno jest ZX? Bo równie dobrze może to być TT i mieć założoną końcówkę conti. Czy do verticali były ZX-y? Bo na mielochu i racing-planet nie ma. Zadzwonie jeszcze do gościa i się upewnię. No i co myślicie o cenie czy 300zł to dobra cena za taki wydech?

Ja bym na twoim miejscu na jakiegos yaska Z albo next-r’a popolowal :slight_smile: ale ten z linku jakis taki poskladany i nie wiadomo jak to będzie chodzic…

Nie kupuj tego wydechu… nie oryginalna końcówka … ciekawe co z tamtą się stało że wymienił… po za tym ta końcówka nie jest na żadną objemkę zamocowana by się nie ruszała… i będzie ci latała jak ptak po pustym sklepie :-? Kup najlepiej Laser x-pro lub Yasuni… ale jak masz kupować Yasuni Z to lepiej x-pro… a z Yasuni to tylko i wyłącznie jak do 50 R… tego słabszego Z to lepie za niego x-pro a lepszego to już nie bo masz oryginalną 50 (tak podejrzewam)

[ Dodano: 17-06-2009, 19:17 ]
ss

Nie bierz ZX’a :slight_smile: Mocno przestarzała konstrukcja :wink: Lepiej w coś świeższego przyinwestować :slight_smile: