Leovince zx czy nowy tecnigas next_r

Doradźcie…

Jeśli zx używany a next-r nowy to weź next-r ten wydech jest bardziej zrobiony na przyśpieszenie a zx na v-max… jeśli zx miał byś do wyboru nowego to weź ZX :roll:

Proste ze nowy Next-r :> Bo leo moze byc zajechane :smiley: A nowy next-r w polonczeniu z Hebo Ng fajny efekt daje :slight_smile:

kondzio94 napisał:

Proste ze nowy Next-r :> Bo leo moze byc zajechane :D

Tyle że jak można zajechać wydech ? :shock: jeśli nie ma wgnieceń to wata tłumiąca do wymiany i latasz dalej :lol:

Mi w slowie ‘Zajechany’ Chodzi o wgniecenia ,nagar kolego :slight_smile:

No chyba że tak… ale inaczej wydechu się nie da zajechać :stuck_out_tongue:

No ten leon ma trochę wgniecenie i można go wziasc za 260zl a do tecnigasa daja mi dodatkowo rolki i kosztuje 380zl

Ja mam w moim chińczyku leo zx i chodzi na prawdę fajnie polecam! :sunglasses:

weź lepiej next-r … nie wiem jak to chodzi ale sądząc po opiniach posiadaczy ci go Polecam ! :wink: aa… i czy będziesz wymieniał cyl na na 70ccm? i to jest 2T??

Adverion napisał:

nie wiem jak to chodzi ale sądząc po opiniach posiadaczy ci go Polecam

Potwierdzam ... kumpel ma ! fajnie chodzi i dużo daje ;]

To jest piaggio zip silnik 2t cylinder 50cmm, nie zamierzam go bardzo tuningowac, tylko od dzis mam dylemat nad wydechem. Leon siędział w moim piaggio i podniusł mi v-max o 20km/h i przyspieszenie ale byl strasznie głośny ( porzyczyłem go od kumpla sprawdźić czy to coś daje). Miałem jechać w poniedziałek po tecnigasa ale dziś zobaczyłem leona na allegro i postanowiłem się spytać który będzie lepszy. Więc chyba mnie przekonaliście do tecnigasa, jak kupię to okaże się który jest lepszy :slight_smile:

Ja mam tecnigasa i z czystym sumieniem mogę Ci go polecic. Jak pod 50 ccm to bardzo dobrzze daje rade.

Jeden i drugi dobry. Tyle że Tecnigas nowy i w chromie (jeśli bierzesz ten w chromie) to tak szybko Ci nie zardzewieje…
a głośno chodził bo mogłeś go nie dokręcić dobrze do cylindra albo wata do wymiany.