Jak w temacie, zależy mi, żeby tłumik był w miare cichy( wiem, że tecnigas jest, ale jak się sparawa ma z Leo ?) i wydwawał z siebie bardziej basowy pomruk, a nie jakiś motorynkowe melodie.
Jak bardziej zależy Ci na dźwięku niż na osiągach to weź LeoVince Według mnie lepszy ma sound
dokładnie tt ma zarąbisty dźwięk taki fajny pomruk wiem bo 2 znajomych ma te tłumiki w roxach i jest bardzo charakterystyczny nie pierdzi tak jak inne
Dzięki za pomoc.
są niektórzy którzy lubią pierkot 2T z lekką nutą basu jak ja :roll: mój Laser akurat ma z lekka metaliczny głos i fajnie wyje na wysokich obrotach… to właśnie jest co ja kocham :roll: haha wszyscy koledzy mi zazdroszczą głosu wydechu jak ich wyprzedzam to mówią że takie fajny głos
a propo tematu to słyszałem że Tec ma głos do kitu jeśli mowa o next-r ale jest to bardzo dobry wydech który znacznie polepsza dynamikę skutera a Leo TT praktycznie nic nie daje prócz dźwięku jeśli masz kupować to już Tec który coś ci da dodatkowo lub jak dźwięk jeszcze to weź Leo ale ZX :roll:
next-r nie ma takiego złego głosu baa jest dość cichy i ma taki bardziej basowy pomruk.
Ja mam Next-r i właśnie jest cichy ale ma taki aaaahhh dźwięk.
no ja tylko tak słyszałem że next-r ma nie za bardzo dźwięk … no ale tak samo słyszałem że laser ma nie ładny a jest właśnie odwrotnie :roll: nie wiem jak z Next-r
też ma dobry dźwięk jak w kymco złapie obroty to masakryczne aż mi się spodobał ten sound tecnigasa