Leo Vincee TT czy Tecnigas

Jak w temacie, zależy mi, żeby tłumik był w miare cichy( wiem, że tecnigas jest, ale jak się sparawa ma z Leo ?) i wydwawał z siebie bardziej basowy pomruk, a nie jakiś motorynkowe melodie.

Jak bardziej zależy Ci na dźwięku niż na osiągach to weź LeoVince :slight_smile: Według mnie lepszy ma sound :wink:

dokładnie tt ma zarąbisty dźwięk taki fajny pomruk wiem bo 2 znajomych ma te tłumiki w roxach i jest bardzo charakterystyczny nie pierdzi tak jak inne

Dzięki za pomoc.

są niektórzy którzy lubią pierkot 2T z lekką nutą basu jak ja :roll: mój Laser akurat ma z lekka metaliczny głos i fajnie wyje na wysokich obrotach… to właśnie jest co ja kocham :roll: haha wszyscy koledzy mi zazdroszczą głosu wydechu jak ich wyprzedzam to mówią że takie fajny głos :stuck_out_tongue:
a propo tematu to słyszałem że Tec ma głos do kitu jeśli mowa o next-r ale jest to bardzo dobry wydech który znacznie polepsza dynamikę skutera a Leo TT praktycznie nic nie daje prócz dźwięku jeśli masz kupować to już Tec który coś ci da dodatkowo lub jak dźwięk jeszcze to weź Leo ale ZX :roll:

next-r nie ma takiego złego głosu baa jest dość cichy i ma taki bardziej basowy pomruk.

Ja mam Next-r i właśnie jest cichy ale ma taki aaaahhh dźwięk.

no ja tylko tak słyszałem że next-r ma nie za bardzo dźwięk … no ale tak samo słyszałem że laser ma nie ładny a jest właśnie odwrotnie :roll: nie wiem jak z Next-r :sunglasses:

też ma dobry dźwięk jak w kymco złapie obroty to masakryczne :slight_smile: aż mi się spodobał ten sound tecnigasa :stuck_out_tongue: