To mój pierwszy post więc witam wszystkich
Chciałbym kupić do mojego matrixa lampe tylna ledową jednak nie mogę nigdzie takiej znaleść, można gdzieś taką kupić? Szukałem na allegro, mielochu ale nie znalazłem
Chyba że może jakaś z innego modelu by pasowałaż
Aha i jeszcze jedno żeby nie zakładać drugiego tematu można gdzieś w polsce dostać takie manetki http://bcd-megastore.com/detail/scooter-50/bcd-UNIVERSEL-TOUS-LES-MODELES/POIGNEE-BCD-SERIE-NOIRE--LA-PAIRE--130-131.html na mielochu są podobne tylko że jaśniejsze i z białym zamiast czarnym kolorem pytalem się u nich powiedzieli ze “Manetki te również pojawią się w przyszłości w naszej ofercie”
fifth, zrob sam lampe led (kiedyś ktos napisal temat o tym, opcja szukaj) a manetki na pewno gdzieś znajdziesz
fifth, ten temat jesty podklejony w tym dziale tuning optyczny ;))
tak ale nie wiem dalej gdzie znajde biały kosz ;/
To zrob na razie lempe led a potem poczekaj az gdzieś znajdziesz bialy klosz… CHyba ze od innego skutera pasuje bo szukalem nawet na allegro i nie moglem ci znalesc
No a bez białego klosza nie możesz zrobić lampy led?? Przecież też będzie widać ledy
A chyba są takie firmy co dorabiają klosze ale nie jestem pewien
A jakby zrobil led lampe i do tego przyciemnil klosz na czarno? Wydaje mi się ze fajnie będzie wyglądalo
ja też myśle że będzie fajnie wyglądalo, nawet lepiej niz z bialym kloszem