Witam wszystkich mam problem z moja Apka AC odpala z 1 kopa czy ciepla czy zimna ale mniejsza z tym ladnie przyspiesza az ja tudno utrzymac (serio) do 30km/h a potem ma mula i nie chce sie wiecej rozpedzic ;/
setup oryginalny cylek 50cc wydech stage 6 pro wariator hebo ng rolki 3,5g sprzeglo hebo sprezyna centralna seryjna od chinczyka czerwone sprezynki hebo dzwon polini
Czy skuter jak łapie muła przy 30km/h wyje jak szatan, i ma wysokie obroty? Jeżeli tak, to rolki są za lekkie, lub są już na wykończeniu. Proponuje w takim razie zajrzeć do przekładni, skontrolować rolki, oraz wyregulować napęd.
mam rolki 6g ale one sa zbyt ciezkie zalozylem inna sprezyne centralna od jakiegos innego chinczyka i o wiele lepiej juz idzie buja sie teraz do 45km/h a potem ma dalej zmuła wiec mysle jak wsadze sprezyne hebo +60 to bedzie zarabiscie chodzilo bo mialem przy nim hebo 60 ale mi pekla i nie mialem kasy zeby kupic ale teram i trzabedzie kupic
ty, a jak ma muła i dasz mu ssanie to też ma muła? Ja kiedyś tak miałem jak docierałem cylinder. Jak miał muła to wtedy wciskałem ssanie i jechał dalej
ssanie nic nie daje dalej ma muł zamowilem centralke hebo +60% i cylinder stage6 sport pro 70 w poniedzialek przyjda 2 przesylki to zalozye i dam wam znac zak sie bedzie zachowywal na tych czesciach