Siema wszystkim. Mam do was pytanie chciałbym przerabiać swoje plastiki i tu mam pytanie :
1 Od jakiego skutera zakupić plastiki do łączenia z moimi ?
2 Czym je połączyć ?
- Od takiego jakie ci się podobają.
2. Żywicą, a potem położyć na to trochę szpachli i wygładzić.
Po 1 napisz jaki w ogóle masz skuter… po 2 jak wszystkie polaczysz to nie zalozysz juz ;d
Danielson napisał:
po 2 jak wszystkie polaczysz to nie zalozysz juz ;d
No właśnie. Trzeba to zrobić tak, żeby dało się to zamontować :-P
No o tym to on chyba wie, już go nie pogrążajcie, Myślicie że kupi plastiki i połączy ze sobą 2 czachy? Bez przesady, są ludzie i taborety, ale nie do tego stopnia.
No można by się kłócić (nie mam tu na myśli autora tematu :P) / RudY
No ja np. polaczylem 2 boczki ze soba i nadkolem pomalowalem a ojciec do mnie a sprawdźiles czy to wejdzie a ja “o kurwa” no i na szczescie weszlo ;d Chodzi mi o to ze jakby sciagnal wszystkie plastiki na ziemi by je pozlaczall i chcial taki plastikowy bodykit założyć to nie ma huja nie da rady
mi chodzi o to aby stare z nowymi połączyć tak żeby były zdejmowane mam dalej swojego chinola tego kinroada plastiki podobają mi się od speedfighta
Aha czyli chcesz zostawic rame itd od kinroada i zamontowac wszystkie plastiki lampy liczniki od speeda zeby wyglądał jak speed tak ?
tak silnik też zamontuje inny chce tak zrobić bo nie mogę go opylić
To musisz kupić na poczatek wszystkie plastiki do speeda np. na mielochu masz caly komplet za 1tys z kawalkiem… Pozniej trochę mocowania poprzerabiac jakieś wspawki zeby bylo gdzie przytwierdzic siedzenie z reszta tez od speeda wszystko się da… i taki zabieg +/- z 1.5tys by cie wyniosl…
Nie licząc silnika i innych tego typu
ale jeśli tylko wyglad chce… to plastiki, lampy, liczniki, kanapa, no i chyba to wszysztko potem przerobki przerobki i przerobki ;]
[ Dodano: 02-07-2009, 22:46 ]
ale jeśli tylko wyglad chce… to plastiki, lampy, liczniki, kanapa, no i chyba to wszysztko potem przerobki przerobki i przerobki ;] Ale wszystko się da ;D NA pj widzialem rs’ke na R1 przerobiona ;D
ale rame tez trzebabyłoby przerabiać chodzi mi o długość a i jak zrobić aby siedzenie pasowało od speeda z plastikami to trzeba tam rame ciąć
Powiem ci tylko że z tym będzie w huk przerabiania… nie wiem czy to się opłaca… ja bym wolał kupić ramę od SF i plastiki… później na mielochu zamawiasz przedłużkę (czy jak to się zwie) tak aby ci pasował silnik od Minarelli horizontal… bo wiem że są takie… i wtedy masz skutera torpedę :!:
silnik będzie od piaggio a jak ktoś mógłby pomierzyć długość ramy szerokość i długość miejsca włożenia kufra z siedzeniem odstępy pomiędzy zaczepami ilość zaczepów daje pomógł
napisz mi na pw. co dokladnie chcesz zmierzone albo daj fote z zaznaczonymi miejscami ;]