mam skuter jak w temacie, ale nabyłem go z drugiej ręki z zagranicy, a nie z salonu i niestety nie posiadam do niego choćby instrukcji obsługi. Czy ktoś się orientuje, czy taką instrukcję można gdzieś pobrać w formie elektronicznej?
Z góry dzięki za ewentualne informacje!
Witam
jako nowo zarejestrowany na tym forum serdecznie wszystkich pozdrawiam. Jeśli “Camil” nadal nie masz instrukcji to mogę ja zamieścić ale chwilowo nie wiem jeszcze jak to zrobić :).
Parę słów o sobie:
skuter kupiłem w czerwcu 2017 r. i przejechałem w 2017 r. około 5700 km.
eksploatacja bezproblemowa, satysfakcja 100%
najdłuższy jednodniowy przejazd około 500 km (dałem radę, to była jednak męcząca jazda ale nie żałuję
na trasy w moim odczuciu jak najbardziej się nadaje
jeśli ktoś szuka skutera zarówno do jazdy po mieście jak i w trasę to polecam.
bardzo chętnie przygarnę instrukcję, bo do tej pory nie mam! Masz ją w wersji papierowej czy elektronicznej?
Jeśli chodzi o sam skuter, to jak najbardziej zgadzam się z satysfakcją i bezproblemową eksploatacją, chociaż moje przebiegi sezonowe są sporo mniejsze Niemniej, też jestem zadowolony, chociaż cały czas planuję zakup Forzy, także jeśli ktoś miałby ochotę nabyć Kymco w dobrych pieniądzach, to jestem otwarty na propozycje
P.S. Poszukuje też lampy przedniej do tego skutera - miałem stłuczkę i niestety w mojej klosz pękł. Jakby ktoś, coś, gdzieś, będę wdzięczny za informację!