Kymco K-PIPE 70 ccm czy Zipp PRO 50?

Siemka
W ciagu kilku tygodni mam zamiar kupic swoje pierwsze moto .
Mam na oku kymco k pipe 70cc i zipp pro 50cc .
Napewno zastanawiacie sie wgl po co pytam jak odpowiedz jest prosta ze kymco robi lepsze sprzety ale zippek jednak wyglada lepiej i przyciaga spojrzenia w sumienkymco tez ale to nie to samo co zippek doradzcie prosze . Dziena !

myśle że nikt nie zdecyduje na czym ci bardziej zalezy

Ale to są dwa bardzo róźne sprzęty. Jeden udaje szlifierkę, drugi nakeda, jeden manual, drugi półautomat... Nie wiem ile masz wzrostu, ale ja mam niewiele (170) i przy mnie kpipe wygląda jak zabawka dla dzieci. Zipp jest jednak odrobinę większy... kpipe w necie bardzo mi się podobał (lubię nakedy), ale po przymiarce w realu pomysł umarł, bo to dla mnie jakiś żart, nie moto...

masz młody i wilk syty i owca zjedzona:D
http://olx.pl/oferta/kymco-szosowo-turystyczny-CID5-IDainsB.html#9d2237c50d

Zajebiaszczy Paci jeszcze 125/50 sam bym go kupił ale całą kasę w swój pierdolnik zainwestował em

Paci, no co Ty... chłopak chce coś efektownego, a Ty mu sprzęt dla emerytów pokazujesz... dla Ciebie (nas) jak znalazł :-)))

Mam 164cm wzrostu czy automatyczne sprzęgło ma czy nie bez różnycy . Stawiam na coś nie koniecznie łatwego bo po to jest życie żeby czerpać wrażenia , ładnego , z dosyć spoko dziwiękkiem.

Dzikęki za propozycje ale tak jak arasz napisał to sprzęt dla emerytów a moje założenia w tym wpisie zawarłem ;p

Wombat tak na prawde na tym i na tym . Nie chce kupić też aprilki z 2001 roku zajechaną jak szczotka do kibla na dworcu a tzr jest za duża troszke .

może za tą kase coś innego ?

A X-Race?
https://www.youtube.com/watch?v=KwfKtzlnPSQ

X-Race to chyba najładniejszy z chinoli 50 zbiegami.

Nie chodzi mi o pochodzenie po za tym kymco tl nie chinol ...

Chinol czy nie, jak się ma zepsuć to się zepsuje. Wystarczy dbać o to co się ma.

Muszę Paciemu przyznać, że jak na motorower, to ten X-Race robi fajne wrażenie.
KPipe tak nie wygląda. Tu masz pawi ogon bardzo okazały :-)

Magicjakub napisał:

Siemka
W ciagu kilku tygodni mam zamiar kupic swoje pierwsze moto .
Mam na oku kymco k pipe 70cc i zipp pro 50cc .

Jesteś pewien, że chcesz 70 ccm? Ryzykowne...

O, to znaczy, że w KYMCO już ktoś grzebał? Bo fabrycznie 50, albo 125, ale u nas 125 nie widziałem w ofercie importera...?