Kymco czy Yamaha

Witam co jest lepsze silnikowo Kymco super 9 czy yamaha aerox co lepsze do tuningu ktore ładniejsze ktore lepiej opłacalne . Ktory jest lepszy pod wszystkimi punktami ?

Gilera runner :smiley: Tak naserio do tuningo pewno obydwa dobre ale yamaha lepiej wykonana

yamaha yamaha i jeszcze raz yamaha to jest firma z doswiadczeniam a po drugie wiekszosc tych skuterów ma fajny sportowy wyglad a aerox szczegolnie i w dodatku duzo części do jego tuningu jest

YAMAHA!!!, ale na Twoim miejscu nie brałbym aeroxa bo za dużo tego jeździ. weź jakąś gilere runner, piaggio NRG, malaguti f-12

Motomaster napisał:

ktore ładniejsze

hehe no to co kupujesz w ciemno? nie wiesz jak one wyglądają? wpisz sobię w google.pl i ci wyskoczy =P

Dokładnie nie bierz aeroxa tego pełno jest ;< Kup lepiej coś z gilery, peugeota, malagi.

wiecie nie chodzi o kupno ja osobiscie mam f12 i jestem happy bo sigałem się z aprilla sr di tech i wygrałem ale kolesię z kalsy maja takie moto i się non stop jebia ze jego skuter jest lepszy ale ja osobiscie jestem ze aerox a który ma lepsze osiagi ?

gilera runner SP :stuck_out_tongue: 95 licznikowe w pełni odblokowana :stuck_out_tongue: aerox jedzie jakieś 85

Dokładnie :stuck_out_tongue: Z tym, że nie wiem czy to dobre żeby im pokazać, że możesz ich pokonać… Jak tam chcesz :stuck_out_tongue: Ale ja bym uważał lepiej, bo jazda 95 km/h skuterem na dodatek przy ‘ściganiu’ może się różnie skończyć, ale to tylko moja uwaga :wink:

jak dla mnie: wygoda: kymco szybkośc:porównywalna renoma:yamaha Jakosc wykonania: byc moze trochę lepsza w yamaszce ale w s9 tez dobra cena:kymco funkcjonalność:kymco dostepnosc części tuningowych mech i opt.:yamaha zdecydowanie pozdro :stuck_out_tongue:

Yama Ha Yama Ha ( była taka piosenka) :lol: Ja bym wziął SR :lol: