Kymco Agility RS

Mam problem,kupiłem skuter kymco agility rs 2t i mam chyba rozładowany akumulator tzn.światła się palą trochę ale nie działają mi kierunki i rozrusznik elektryczny,wiem że akumulator ładuje się w jeżdzie ale ja już zrobiłem 55 km i nic,dalej to samo,proszę o odp.Z góry dzięki.

PS:JEST NA GWARANCJI

Pytanie jak dawno go kupiłeś? Bo jeśli dali Ci taki z rozładowanym akumulatorem to powinieneś jechać tam i delikatnie ich opierdzielić.
Rozładowany akumulator w czasie jazdy Ci się nie naładuje.

Kupiłem go w piątek tak o 19.00 i chyba do nich pojadę bo to już mnie wkurza..dzięki za odp.czyli potrzebny nowy akumulaotr?

No do nowego powinni dać Ci nowy, a że stał w *salonie* to się pewnie rozładował.
Wystarczyło by go naładować, ale z jakiej racji skoro nówka.

Prostowniczek, na noc i naładować.
A tak btw jaki to akumulator?

Nie wiem nie patrzyłem,to mój pierwzy skuter

Ej to oni mają przyjechać do skutera czy ja mam pojechać do nich(8 km) ale bez kierynków to trudno troche

Jeśli warunki gwarancji obejmują przyjazd do klienta, który ma awarię, to powinni przyjechać, jeśli nie, będziesz musiał się pofatygować :)

jak bez kierunków?

Jak na rowerze :)
Lewa/prawa ręka :)

jeszcze jedno pytanie jak kupiłem skuter 2t to był w nim już wlany olej do dwusuwów taki zielony kolor i facet w sklepie sprzedał mi jeszcze jeden tak na wszelki wypadek zeby dolać czy cos,Dolalem go ale to taki zółty byl,i pytanie czy mozna mieszac,obydwa do 2t

obydwa pólsyntetyki