Kymco Agility RS 50 wypadek

z godzine temu miałem wypadek.. Jechałem 25km/h i wywróciłem się(mocno padało) poszło duzo plastików możecie rzucić jakimś linkiem aby móc spradzic cene bo ja jestem tak zdenerwowany ze nic nie umiem znależć
Model:Agility RS50

Najlepiej jakbyś podjechał tam gdzie go kupiłeś i poprosił o to aby zamówili części których potrzebujesz. Na allegro sprawdzałem ale tam jedynie są 2 owiewki.

Dzieki. szkodaz ze troche plastikow poszło ale za to mechanicznie działa wszystko tak jak ma działac tylko wydaje mi sie że wszystko z robocizna wyjdzie z 1500zł..

hahahahaha

z robocizną ? plastiki dasz rade sam wymienić, a jak nie to Ci tata pomoże. Napisz dokładnie o jakie plastiki chodzi, że ty taką cenę podajesz ; o

piter2080 napisał:

hahahahaha

Ciekawe czy ty byś się śmiał z tego że ty rozwaliłeś skuter i wszyscy by się śmiali z ciebie i mówili że jakiś niedołęga jeździ na skuterze?

poszedł prawy przedni plastik reflektor osłona kierownicy dolny panel podłogowy I czacha czy jak to mowia

Uuuu to lipa straszna ;/ Plastiki to chyba najlepiej używane jakby znaleźć bo tak to są dość drogie. Co do wymiany to sam dasz radę.
Jak są mało popękane to najlepiej nic nie rób, nie opłaca się.
A propos. Ja miałem glebe przy 40km/h kingway'em, czyli skuterem, który wiele osób uważa za gówno a żaden plastik nie pekł, a tu przy 25km/h w niezawodnym kymco pół plastików do wymiany.

nowe plastiki do vivacity kosztują700zł, a Ty 1500zł wyliczasz.. chłopie pare stówek Cie to wyniesie.

no niestety... ale mam nadzieje ze z do 1000 plastiki zrobie

Bo patzylem na podobne modele I wszystko Kolo 1000 bylo I myslalem ze robocizna

I Dziekowa Za rady ja chcecie to moge fot podeslac na priv

tyle za pare owiewek? Śmiech na sali..

no niestety ale.to nie chinol I chcialo sie taki kupic to teraz placic trzeba tyle

wrzucaj foty do tematu.

To jest wręcz niemożliwe żeby przy 25 km/h tyle Ci poszło... Ja Kymco Agility w deszczu dałem glebe na lekkim zakręcie przy 60 km/h i tylko lewe lusterko do wymiany, nic więcej...

widocznie radwan trafił ten egzemplarz 1 z 1000 co jest bardziej delikatniejsza

nie ma to jak drugi temat wiec druga odp musi byc

I to sa wlasnie doswiadczeni kierowcy co
przejechalu juz 1000 km i 50 ccm to dla
nich malo :-)

Poszukaj jakiegoś egzemplarza na części, może taki znajdziesz. Wtedy zadzwoń i się zapytaj czy ma te plastiki.

Jak kolega się wyłożył na Vitalce to za niemal wszystkie plastiki i ich wymianę zapłacił coś koło 1500 zł. Plastiki nowe, zamawiane w Motor-Landzie.