Witam
Jestem tutaj nowy i powiem szczerze że nie znam się zbytnio na skuterach. Jako pierwszy skuterek chciałby zakupić Kymco Agility. Przy wyborze kierowałem się głównie tym żeby skuterek mało palił był w miarę bezawaryjny oraz żeby czasami dało się na nim pokonać niewielkie odległości w 2 osoby (do 20 km). Czyli myślę że model już wybrałem chyba że macie coś lepszego do polecenia. Jako że do wydania posiadam 2500 ma być to używany skuterek. I tu moje pytanie czym się kierować przy takim wyborze czy wziąć skuter młodszy z większym przebiegiem czy może starszy z mniejszym ( jak to jest z wiarygodnością przebiegów) na co warto zwrócić uwagę. Dodam że jestem ze śląska i tu moje następne pytanie, na sprowadzenie mojej przyszłej maszyny mogę poświecić cały dzień, jak myślicie jaką odległość od miejsca zamieszkania wchodzi w grę. aaa.... i jeszcze jedno czy motocykle kymco różnią się czymś jeżeli chodzi o rok produkcji np. czy któryś model z poprzednich lat był lepszy od innego. a tu podaję link do allegro z ustawionymi filtrami które spełniają moje oczekiwania (2500zł używany) napiszcie czy widzicie coś godnego uwagi
http://allegro.pl/motocykle-5557?string=kymco+agility&buyUsed=1&price_to=2500&price_enabled=1
Z góry dziękuje i pozdrawiam