kupno skutera

Mam zamiar kupić aprilie sr50 racing LC z 2000r przebieg to 20 000km do tego wydech Yasuni Z. Skuter prawie wszystko ma seryjne.

A to FOTY:
aprilka
aprilka 2
aprilka 3
aprilka 4

Co o niej sądzicie i czy warto brać…
Dzięki z góry…

Jeszcze tylko za ile on ;] ?

2 000zl do uzgodnienia jeszcze… To mogę wytargować może 1 800zl

To jasne ze bierz :wink:

proponuje jakiś warn i temat do kosza bo kilka dni temu ten człowiek założył identyczny temat…

Tak, ale mi odłączyli neta na 2dni i jak dzisiaj wszedłem i tamtego tematu nie ma.

No to ja też powiem że bym ją wziął za 1800 :wink:

jeszcze mogę peugeota vivacity 2001r nawet w dobrym stanie przebieg 15 000km wydech metrakit HM za 1 400zł od kolegi, ale fotek nie mam jak dać bo kolega jest na wakacjach… kolor ma pomarańczowy, kierunki białe, laczki Pirelli w dobrym stanie, nadkole tablica na przekładni, kierownica sport i diody zamiast żarówek (postojowych, kierunków przód tył)

Ja bym wzioł aprilke z kilku powodów
1. Chłodzona cieczą
2. Stylistyka ladna
3. Niska cena

A wiem ze i tak na km nie patrzysz bo już myślisz o 70ccm :smiley:
Bierz ją…

A ta apka jaki ma silnik ?? bo te starsze chyba mają o ile się nie mylę Morini czy to prawda ??

apki miały montowane na przestrzeni dziejów wszystkie silniki:P

Ta akurat ma minarelli horizontal lc:D Według mnie się opłaca. No ale czy cena mówi o stanie technicznym to nie wiem:P

No o jeśli to ma horizontal to bierz to :!: i tak będziesz robił z tego 70ccm a z stanu wizualnego wygląda świetnie … moim zdaniem opłaca się …

silnik ma minarelli horizontal LC :smiley:

[ Dodano: 05-07-2009, 14:00 ]
A do niej chciałem wsadzić cylinder malossi sport 70ccm, wał małossi, gaźnik malossi 19 i wydech Yasuni C16

Jeżeli na 100% wymieniasz cylinder itp to bierz tą Apę :wink:

ile ona pojeździ na tym seryjnym cylindrze jeszcze 200km :////

[ Dodano: 05-07-2009, 16:00 ]
bo kasę na części będę miał w połowie sięrpnia

na razie mam 1 500zl starzy dołożą mi 500zl, w połowie sięrpnia dostane wypłatę 2 500zl i sprzedam stary skuter za 1 100zl

Powinna Ci jeszcze pośmigać a jeżeli już ci się popsuje załóż cylinder 70ccm i sportowy wydech i będzie rakieta :wink: wiem bo mój kumpel ma taką 70ccm, Yasuni wydech i sportowy wariator na moc to luzikiem leci mu 90km/h mierzone samochodem :wink:

jak już włożę to coś takiego:
malossi MHR replika i 120km/h poleci…

[ Dodano: 06-07-2009, 23:20 ]
http://sqter50.otomoto.pl/aprilia-sr-50-M1408757.html

[ Dodano: 07-07-2009, 21:20 ]
temat zamknięty kopiłem w wczoraj aprilke