Kupno 125

RudY, Największy przypał to byś miał jak by Ci się coś poważnego stało…

nie skuter 70cc kto powiedzial o skuterze ? napisalem z ejechal z predkoscia 70km/h policja liczyla i nic nie bylo sprawdzane.

Ja mialem wypadek. ja na 180ccm./50ccm. Sprawa w sadzie, skuter tylko obejrzeli czy mial swiatla i czy dzialaly i na tym się skonczylo. Nikt go nigdzie na badanie nie brał

Kurczak napisał:

nie skuter 70cc kto powiedzial o skuterze ? napisalem z ejechal z predkoscia 70km/h policja liczyla i nic nie bylo sprawdzane.

Śpieszyłem się z pisaniem posta i tak wyszło...
Jak tylko jechał 70 to tym bardziej nic

To u was jakaś luzacka policja jest :stuck_out_tongue: U mnie nawet przy kontroli szczegółowo sprawdzają(na ile mogą), czy pojemność nie jest wyższa od podanej w dowodzie. A jak ostatnio gość miał dzwon na skuterze, to silnik od razu poszedł do diagnostyki(i wyszło, że za duży) i była lipa…

Co region, to inne podejście do sprawy.

Adverion napisał:

wyższą kategorie czyli na A2

Nie ma takiej kategorii. Jest w planach, ale oficjalnie nie ma czegoś takiego.

Czyli jeszcze lepiej bo na normalne A…
A na 100% nie ma na A2 do 250ccm :?:

Jeszcze nie.
Będzie od 2013r. jak znowu nic nie spieprzą :stuck_out_tongue:
Poza tym będzie do iluśtam koni

do 45kW

chyba 35kW?

Moc nieprzekraczająca 35 kW i stosunek mocy do masy nieprzekraczający 0,2 kW/kg

No, niech i tak będzie :wink: :wink:

Moim zdaniem z niebieskimi nie ma co ryzykowac, w Wawie są narwani i srawdzają za każdym razem. W ogóle mam wrażenie, że mają teraz jeszcze większe ciśnienie na jednoślady niż kiedyś.

widać było w uwaga pirat niedawno… pokazali gościa na moto kilku letnim gdzie zabrali mu dowód za zbyt głośne tłumiki które były oryginalne tak w ogóle :confused:

patrz data ostaniego postu//wrona

wrona nie chce nic mówić ale ostatni post był lekko ponad 2 tyg. temu :stuck_out_tongue:
Tylko i aż no :slight_smile:

dratwa napisał:

widać było w uwaga pirat niedawno... pokazali gościa na moto kilku letnim gdzie zabrali mu dowód za zbyt głośne tłumiki które były oryginalne tak w ogóle

chodzi Ci o te ducati ? co wydechy " akcesoryjne " koleś miał ?

pod kamere upier.dolą cie za wszystko
typiarce chcieli zabrać dowód bo zagłośny wydech miała w 125 4t ;/ ojciec przyjechał i ich tam pocisnął przy kamerach nawet :slight_smile:

oglądałem właśnie ten odcinek z Ducati… masakra jaka ta policja :smiley: gościu sobie cisnął kilku letnim Ducati z ori tłumikami i dowodzik zabrany. nie pamiętam ile dokładnie miało lat te Ducati ale było dość młode i nie wiem jak to możliwe żeby tak szybko wata czy co one tam mają się wypaliła ; D

jest to gdzieś na YT?

wiem że temat z dawien dawna ale dopiero teraz uzbierałem kaske i planuje coś kupić macie może jakieś godne polecenia sztuki albo jakaś interesująca aukcja , jak coś macie to dawajcie . Kryteria 125/50 do 5500 od 1999 . Z góry dzięki

[ Dodano: 17-05-2012, 13:03 ]
zapomniałem dodać albo rs’ka albo nsr