Powitać. Napiszę tak ... Nosi mnie na nowy skut lub moto. Zimy nie ma więc można myśleć o zakupie następnego 2 kołowego środka transportu. Jako że mam prawie 190cm wzrostu i 125 kg wagi chcę kupić coś na czym nie będę wyglądał jak Hipcio . Poniżej zapodam listę tego co znalazłem i do czego chciałbym się przymierzyć. Budżet max 5500 zł. Ma być 100 % sprawne i od roku 2005. Macie znajomych co chcą coś sprzedać? Sprzedajesz? Pisz PW. Może kupię jak się będę dobrze na n/w maszynach widział
Może Nowy Romet Soft Chopper? Transport do dogadania. Więcej w linku; http://olx.pl/i2/oferta/nowy-romet-soft-chopper-gwarancja-125-kat-b-a1-ponad-60-zdjec-CID5-ID8z3R1.html?ref%5B0%5D%5Bpath%5D%5B0%5D=126566987&ref%5B0%5D%5Bajax%5D=1&ref%5B0%5D%5Baction%5D=myaccount&ref%5B0%5D%5Bmethod%5D=details
Nie unikniesz jednak przymierzenia się do nich. W końcu o wygodzie pozycji na konkretnym sprzęcie decydują indywidualne proporcje twojego ciała i nawet jak ktoś Ci zarekomenduje jakiś pojazd, że jest wygodny, to będzie to znaczyło tylko tyle, że jest wygodny dla niego. Trzeba po prostu odwiedzić kilku dilerów i sprzęt, po sprzęcie zweryfikować swoją opinię o nim. Na koniec oczywiście - sama wygoda to jedno, a właściwości trakcyjne pojazdu, to drugie. Moim zdaniem kolejność działania powinna być właśnie taka: wstępna akceptacja wyglądu, selekcja pod względem wygody, selekcja pod względem dynamiki, wygody prowadzenia, stabilności...
I skończyła się pewna epoka czy tam nawet taka zwykła i prosta przygoda z tym nieco większym GY6. :-) - Szukaj sobie teraz jakiejś Suzi... ... https://www.youtube.com/watch?v=nx0etkhWVXI
Powitać. Oficjalnie nowy wariat Wodza stoi już w garażu. Jest to Piaggio X8 Premium 125cc. Rocznik 2006, przebieg 28000, Moc 11KW. Cena jaką musiałem zapłacić to 3900 zł z dowozem i badaniem technicznym. Jutro akcja - rejestracja Jako że nie wierzę sprzedającym że płyny wymienione to zanim wyjadę na drogę to mam zamiar wymienić: olej silnikowy, filtr ojeju, olej w przekładni, filtr powietrza oraz płyn w chłodnicy. Jak się dostanę pod pokrywę napędu to po obakaniu rolek i paska - kupię nowe rolki i pasek napędowy. Koszt jaki poniosę za w/w czynności to około 300 zeta. Teraz myślę jak tego wariata nazwać . Pozdrawiam
Można zapożyczyć nazwę od miejsca zamieszkania, czyli "Perła Śląska" w skrócie "Perełka" lub w "deseń" miejsce zamieszkania i przynależność do osoby, czyli "Perła Wodza" albo inspiracją mogą być tematy indiańskie takie jak: "Wicher" lub najprościej "Strzała Wodza" jak na Wodza przystało.
Czarna Wdowa. Ale musisz znowu kupić kilka puszek sprajta, np. Boll-a (czarnego, matowego i z octanem butylu) i troszku se takim posmyrać tu i tam. :-)
Powitać. Pytanko do znawców. Serwisówka do Piaggio x8 125ccm 2006r przewiduje użycie 4 różnych pasków napędowych tj. 812x22,5 / 814x22,5 / 816x22,5 oraz 818x22,5. Rolki wariatora to dwie opcje: 19x17x7g oraz 19x17x7,3g.
Co się będzie działo jak założę pasek 818 albo 812. Są różne długości. To samo tyczy się rolek :)
Witam. WODZU ma nowego piździka Piaggio X8 - więc prośba do wszystkich... Proszę polubienie mojego profilu Piaggio X8 125ccm i zaproszenie znajomych do polubienia :) Z góry wielkie dzięki. Wiosna niedługo :) LWG. https://www.facebook.com/pages/Piaggio-X8-125ccm/603941566405538