Który wydech lepszy?

Zastanawiam się nad 3 wydechami są to leovince zx oraz tecniglas next-r i rs. Głównie chodzi mi o v-max

ja na Twoim miejscu wybrać bym tecnigasa rs, bo podoba mi się jego wygląd :smiley: http://sklep.mieloch.pl/product_info.php?products_id=1331&osCsid=a7fe00b1795a8d57d9d9f0ff92c8e0bc

ja jestem za tecnigas rs :wink:

Mi także najbardziej wpadł w gust ten rs. Tylko nie wiem jak z tym v-max

Z tym wydechem załóż sobie gaźnik 21 i będzie rakieta ;). Na tym seryjnym 16 to będzie muł na starcie straszny…

tylko pamietaj aby wziasc RS 70 II jest nowszy… i ladniejszy… ja go mam u ciebie i jestem bardzo zadowolony :smiley:

jeżeli on ma 100cc to RS70 będzie go blokował bo jest pod cylinder 70cc a nie 100cc i pojedzie gorzej, niż na seryjnym tłumiku

Nie będzie go blokował nie sądze że 100 kręci obroty których potrzebuje rs70 II ten wydech jest jak c16 wysokoobrotowy…

Tez tak sadze…

Ale ja raczej wezne rs 100 może i by mnie nie blokowal ale byłby straszny muł kiedyś jeździłem pare kilosów z wydechem ale od 50 v-max nie spadlo (a jeździłem bez regulacji i jakich kolwiek wymiany rolek) ale do 60 strasznie muli więc wole kupić wydech dedykowany pod 100

nie jestem do konca pewny… ale wydaje mi się ze tez bym tak zrobil… :stuck_out_tongue:

Yasuni C16 podobno dobrze chodzi i R1200 s6 w 100

No ale z seryjnym gaźnikiem (Mikuni 16mm) nie będzie wcale takich wielkich rewelacji…

Dlaczego przy wymiane jak na razie tłumika gaźnik będzie wymieniony coś w wrześniu lub w pażdzierniku ale nie wiem na jaki 21czy też 24mm

21 w zupełności wystarczy :wink:

ok dzienki