to widzialem ale nadal nie wiem czy kymco bedzie dobry i jesli vitality i agility to ktory na pewno 2 t ale ktory bo jest po kilka
Musisz pojechać do najbliższego salonu Kymco w swoim mieście i się do agility i vitality przymierzyć.
piterb1996 napisał:
to widzialem ale nadal nie wiem czy kymco bedzie dobry
Będzie dobry, Kymco w niczym nie ustępuje przereklamowanym Peugeotom a ma dużo zalet, których Peugeotowi brak.
To już chyba zależy od Ciebie, który Ci się bardziej podoba. Ja bym brał chyba Vitality. Może jedź do salonu, siądź, zobacz na którym wygodniej i sam oceń. Nie widzę jakiś strasznych różnic między tymi modelami. To jest przynajmniej moje zdanie, może się ktoś wypowie kto ma ten skuter ;)piterb1996 napisał:
to widzialem ale nadal nie wiem czy kymco bedzie dobry i jesli vitality i agility to ktory na pewno 2 t ale ktory bo jest po kilka
Vitality ma HugoBoss to się może wypowie jak się sprawuję.W Krakowie w co drugiej pizzeri mają Kymco Vitality to oznacza, że są jakościowo dobre.
Też mi się vitality bardzo dobre wydaje, ale nie wiem co jest w nim więcej niż w agility.
jak masz brać Vitality to bierz, nie pożałujesz, moje ma już prawie 10 000 i żadnej awarii, leci na serii 80 km/h, pali około 3l/100 km, masz pojemny schowek, haczyk i mnóstwo miejsca na nogi. Do tego bardzo dobre światła. No i kolor (przynajmniej mojego) - jak Ferrari. Dla tego na swoją Vitalkę mówię "małe Ferrari" :D
Nie wiem jak autorowi ale mi się strasznie podoba Agility RS a jest w tej samej cenie i podejrzewam że silnik ten sam.
tak, to ten sam silnik, SF10.
No właśnie, więc tak jak pisałem, to co się podoba, można kupować w tym przypadku ;) Decyzja należy tylko do Ciebie.
powiem wam ze podobaja mi sie oba ale decyzje podejme na 100% jak pojade do salonu i obejrze na zywo sprawdze pojemnosc schowkow i usiade na nich zeby wiedziec na ktorym mi wygodniej bedzie
Tak ogolnie to dzieki za wszystkie posty mysle ze po niedzieli podjade do salonu pod warunkiem ze bedzie jakis blisko radomia a jak nie to mysle ze max 2 tyg i go kupie bez przymiarki
No to napisz co wybrałeś jak kupisz ;)
Bede dawal znac o postepach tylko zaluje ze vitality nie ma jeszcze kilku kolorow zeby byl np czarny mat z wstawkami w metaliku czarnym
Jak chcesz dokładnie obejrzeć Vitality to zapraszam do mnie do Grójca,może nawet dam się przejechać :)
Ryglos napisał:
To jest przynajmniej moje zdanie, może się ktoś wypowie kto ma ten skuter ;)
Miałem Vitality, kupiłem jak miał przebieg ponad 10 tys, sprzedałem jak miał ponad 13 tys. Bardzo dobrze wspominam ten skuter, naprawdę dobrze wykonany i bezawaryjny i bezobsługowy.
dzieki za propozycje obejrzeniaqq ale w radomiu mamy salon kymco wiec tam obejrze
Ryglos napisał:
Jakub, Tajwan jest częścią Chin.
Tylko nie mów tego mieszkańcom Tajwanu. Pod pojęciem Chin zapewne rozumiesz Chińską Republikę Ludową, a to niestety zupełnie inne państwo. Tajwan jest wyspą, częścią Republiki Chińskiej.
TajPan, nie wykorzystuj kawałku tekstu. Prawnie Tajwan jest częścią Chin, nie obchodzi mnie co sobie myślą mieszkańcy Tajwanu, przeczytaj może: http://pl.wikipedia.org/wiki/Tajwan krótkie, ale się sprzyda. I proszę o nie wyrywanie z kontekstu. Napisałem również, że kymco jest dużo lepsze niż wszystkie chińczyki.
Dla tych którzy jeszcze się chcą kłócić wujek google i ciocia wikipedia mówi jasno:
Tajwan – wyspa Formoza u wschodnich wybrzeży Chin
Tajwan – krótka nazwa państwa obejmującego wyspę Tajwan i wyspy sąsiednie, noszącego oficjalną nazwę Republika Chińska
Tajwan – jedna z dwóch prowincji Republiki Chińskiej (Tajwanu)
Tajwan – prowincja Chińskiej Republiki Ludowej
Tajwan – terytorium uważane przez Chińską Republikę Ludową za swoją 23, autonomiczną prowincję. De facto znajduje się pod kontrolą Republiki Chińskiej i nigdy nie należało do ChRL.
Jeszcze w tabelce napisane wyraźnie:
---> Prowincja poza kontrolą ChRL- Tajwan <---
Jest to prowincja,ale ChRL po prostu nie ma tam władzy.A zresztą oni wszyscy wyglądają tak samo jeden uj :]