Witam, Kupiłam i założyłam cylinder airsal 80cc 4t. Do tego chciałabym kupić wariator. Wpadły mi 2 w oko: http://allegro.pl/polini-speed-control-wariator-silnik-4t-139qmb-gy6-i3513684703.html http://allegro.pl/wariator-malossi-multivar-4-t-i3455785810.html Który wariator byłby lepszy? I ile docierać tego airsala i przez ile km najlepiej?
Chciałabym mieć mega przyśpieszenie i vmax ok. 75-80km\\h.
Koleś, ale jesteś beret, taki z tą mini antenką, jak w tych latach osiemdziesiątych. :D
Jesteś pewnie przedstawicielem handlowym i opychasz tutaj młodym, naiwnym i za taką sporą już kaskę-konkret produkty z tej tzw. wyższej półki? Brawo, wkleiłeś jako swojego awatara zdjęcie jakiejś tam niby gimbusiary z innego portalu (podpis jest jednak widoczny na foto) i siejesz nieco zamęt tutaj (no, próbujesz raczej). :P
Hej, panna, ale ty masz tutaj rozdwojenie osobowości, to ona, to on, on, ona, o ho ho, masz może schizofrenię (to się da leczyć psychotropami) czy też może przełożony kazał ci opchnąć minimum 30 kompletów po minimum 300 zeta na tzw. wczoraj i dlatego tu biedny misiu zalegasz?
Napisz, że nie mam racji, to już ja cię sobie wyniucham (spokojna twoja rozczochrana jak to zrobię). ;P
Sprzedawaj swój towar, ale nie wciskaj tutaj innym takiego kitu. ;P
Dopłaciłem 100zł i dostałem głowice dostosowaną do airasla.a
No tak właśnie sam nie wiem, z kim mam do czynienia XD Ale cóż, Airsal zły nie jest to akurat fakt. Natomiast dobrać do niego odpowiednią głowicę to już inna sprawa ponoć.
Koleś, ale jesteś beret, taki z tą mini antenką, jak w tych latach osiemdziesiątych. :D Jesteś pewnie przedstawicielem handlowym i opychasz tutaj młodym, naiwnym i za taką sporą już kaskę-konkret produkty z tej tzw. wyższej półki? Brawo, wkleiłeś jako swojego awatara zdjęcie jakiejś tam niby gimbusiary z innego portalu (podpis jest jednak widoczny na foto) i siejesz nieco zamęt tutaj (no, próbujesz raczej). :P Hej, panna, ale ty masz tutaj rozdwojenie osobowości, to ona, to on, on, ona, o ho ho, masz może schizofrenię (to się da leczyć psychotropami) czy też może przełożony kazał ci opchnąć minimum 30 kompletów po minimum 300 zeta na tzw. wczoraj i dlatego tu biedny misiu zalegasz? Napisz, że nie mam racji, to już ja cię sobie wyniucham (spokojna twoja rozczochrana jak to zrobię). ;P Sprzedawaj swój towar, ale nie wciskaj tutaj innym takiego kitu. ;P
Popieram cię raz pisze po męsku raz po babsku. Nie wiadomo jak doniego lub niej się odnosić