Który wariator do Airsala 80 ccm 4T.

Witam, Kupiłam i założyłam cylinder airsal 80cc 4t. Do tego chciałabym kupić wariator. Wpadły mi 2 w oko:
http://allegro.pl/polini-speed-control-wariator-silnik-4t-139qmb-gy6-i3513684703.html
http://allegro.pl/wariator-malossi-multivar-4-t-i3455785810.html
Który wariator byłby lepszy?
I ile docierać tego airsala i przez ile km najlepiej?

Chciałabym mieć mega przyśpieszenie i vmax ok. 75-80km\\h.

Takie pytanie przy okazji mam - jaką głowicę do tego Airsala wzięłaś? :)

Dopłaciłem 100zł i dostałem głowice dostosowaną do airasla.a

Koleś, ale jesteś beret, taki z tą mini antenką, jak w tych latach osiemdziesiątych. :D

Jesteś pewnie przedstawicielem handlowym i opychasz tutaj młodym, naiwnym i za taką sporą już kaskę-konkret produkty z tej tzw. wyższej półki?
Brawo, wkleiłeś jako swojego awatara zdjęcie jakiejś tam niby gimbusiary z innego portalu (podpis jest jednak widoczny na foto) i siejesz nieco zamęt tutaj (no, próbujesz raczej). :P

Hej, panna, ale ty masz tutaj rozdwojenie osobowości, to ona, to on, on, ona, o ho ho, masz może schizofrenię (to się da leczyć psychotropami) czy też może przełożony kazał ci opchnąć minimum 30 kompletów po minimum 300 zeta na tzw. wczoraj i dlatego tu biedny misiu zalegasz?

Napisz, że nie mam racji, to już ja cię sobie wyniucham (spokojna twoja rozczochrana jak to zrobię). ;P

Sprzedawaj swój towar, ale nie wciskaj tutaj innym takiego kitu. ;P

NevadaPL napisał:

Dopłaciłem 100zł i dostałem głowice dostosowaną do airasla.a

No tak właśnie sam nie wiem, z kim mam do czynienia XD
Ale cóż, Airsal zły nie jest to akurat fakt. Natomiast dobrać do niego odpowiednią głowicę to już inna sprawa ponoć.

przez telefon zamowilem do tego glowice i powiedzialem zeby mi dobrali.

Chinol_180 napisał:

Koleś, ale jesteś beret, taki z tą mini antenką, jak w tych latach osiemdziesiątych. :D
Jesteś pewnie przedstawicielem handlowym i opychasz tutaj młodym, naiwnym i za taką sporą już kaskę-konkret produkty z tej tzw. wyższej półki?
Brawo, wkleiłeś jako swojego awatara zdjęcie jakiejś tam niby gimbusiary z innego portalu (podpis jest jednak widoczny na foto) i siejesz nieco zamęt tutaj (no, próbujesz raczej). :P
Hej, panna, ale ty masz tutaj rozdwojenie osobowości, to ona, to on, on, ona, o ho ho, masz może schizofrenię (to się da leczyć psychotropami) czy też może przełożony kazał ci opchnąć minimum 30 kompletów po minimum 300 zeta na tzw. wczoraj i dlatego tu biedny misiu zalegasz?
Napisz, że nie mam racji, to już ja cię sobie wyniucham (spokojna twoja rozczochrana jak to zrobię). ;P
Sprzedawaj swój towar, ale nie wciskaj tutaj innym takiego kitu. ;P

Popieram cię raz pisze po męsku raz po babsku. Nie wiadomo jak doniego lub niej się odnosić