Który lepszy?

Toros El Clasico vs Zumico Gr 200 vs Barton Ranger Classic?

Wiem że te motorowery nie powalają na kolana jednak będzie to mój pierwszy pojazd mechaniczny.Który będzie najlepszy?

We wszystkich odstrasza mnie kanapa. A może Router WS 50?

Mam gr200 od 1,5 roku, jest ok a co do kanapy to po 50km dupa tak boli jakby mnie stado murzynów [...] ale 10 min przerwy i dalej xd

może jakiś romet

Tylko nie Router WS50...
Mój kumpel to ma i na prawdę nie polecam.
Ciągle się coś w nim odkręca, łamie itd przy normalnej eksploatacji po drodze. Ale to nic, najgorsze jest zabezpieczenie antykorozyjne, które w tym motorku jest na prawdę słabe, nie mówiąc już o tym, że moto będzie stało pod chmurką.
Polecam coś z silnikiem AM6 [Yamaha, Malaguti, Rieju itd] lub Derbi, czyli np. Derbi Nude 50 czyli motorower typu naked o wygodnej pozycji za kierownica
_____________albo to :
http://allegro.pl/yamaha-tzr-50-2005-rocznik-i3479683940.html

Hmm... To Twój kolega trafił chyba na jakiś szmelc. Mój znajomy ma WS 50 i ma prawie 10 tysięcy bez żadnego problemu zrobione.

Wszystkie trzy modele, które wymieniłeś to w zasadzie klony. Pewne nadzieje budzi Barton, bowiem ta firma w niektórych modelach montowała fabrycznie cylindry 80 ccm z zachowaniem homologacji na motorower. Nie oszukujmy się, ale jazda 50-tą z biegami to mordęga, ciągłe majdanie stopą nawet kiedy górki nie widać. Radził bym zwrócić uwagę na Junaka 902. Bardzo sympatyczny motorek o nietuzinkowej sylwetce i solidnie wykonany. Szczególnie jeżeli nie jesteś osobą o wysokim wzroście docenisz jego zalety.

i to są właśnie chinole

Moja propozycja to Romet zetka, Ogar 900, Junak 901, Zipp pro , Barton Fighter, Bież 4t. Ja miałem 4t i bardzo żałuje że przeżuciłem się na 2t będziesz żałował że wezmiesz 2t

Zastanów się nad zadbaną markową używką, nawet simson :D

router bassa

autor tematu nie odpowiada a wy dalej piszecie, widocznie coś kupił :D