Bezsens polega na tym że przed końcem leasingu kazali mi wykupić full pakiet - bo tak jest w warunkach leasingu.
Jeszcze mi zrobili oferte via leasingodawca co była 200zł droższa niż bezpośrednio u tego towarzystwa.
Ale kupiłem za 600 z groszami bo musiałem.
A teraz leasing do mnie pisze że z racji scedowania pojazdu na mnie mam prawo przejąć tą umowe albo wymówić i zwrócą niewykorzystaną składkę. Oczywiście że wole to wymówić za 600zł i kupić za 400 to samo albo za pewnie niecałe 100zł samo ołSi bo i tak go chce pogonić to nie bedę robił prezentu z polisy i cene mogę obniżyć.
Tylko teraz kwestia gdzie tanio?
Mam w Warcie przy max zniżkach za 55zł...
Też mam w Warcie, bez zniżek, nie pamiętam ile, ale było taniej, niż tu opisywano...
no będe stał na Warcie :)
dziwny jest świat ubezpieczeń. Warta 86zł podobno po wszystkich zniżkach (a mam maxa) a PZU za 43 chyba czy 45.
EDIT: równo 40zł.
Na 50ccm tak dają ja mam 39zł na ubezpieczeniu i Malaguti i Kymco
Śmiesznie :-)
I strasznie zarazem. ;]
-
Marceli Szpak, a wciąż się dziwi temu dzisiejszemu światu.
-
Za pierdolota mam całe 38 zeta na rok, bo pierdoloty się w PZU nadal opłaca ubezpieczać. :-)
Za większe skuter-wołki (scooter-soon rulez), mam obowiązek płacić po 40 zeta z małym ogonkiem. Rok w kolejny rok.
A skoro samo OC na ww. jest obecnie tylko grzechu WARTE...
-
Mam manierę robić rekonesans po kolejnych punktach z ubezpieczeniami i zawsze oczekuję... ceny minimalnej. Brawo JA. :P
Brawo Ty :-)
Ja wszedłem do PZU, gdzie opłacam auto i mieszkanie, odbiłem się od kolejki ludzi, więc wszedłem obok do Warty i ubezpieczyłem od ręki. Czyli zaoszczędziłem jakąś godzinę swego nudnego, nędznego życia za 50,- pln.
Hańba mi? :-)
Atlantic 200 ma OC w Warcie (poprzedni właściciel miał pewnie max zniżek) w cenie 40zł. Miejscowość to wieś pomiędzy Górą Kalwarią a Grójcem.
Rysio_Misio napisał:..... Brawo JA. :P
.
>>>>łazienka >>> lustro >>> piona.
GO!
No kochani... wkrótce to i lustro Wam nie wystarczy... :D
Lustereczko powiedz przecie...
Tu cały salon luster jest już potrzebny... powiększających... jak w Wejściu smoka... :D
Albo będziecie sobie przybijali na zmianę, tylko Wombat, skąd będziesz wiedział, z którym z odbić tym razem...?
można sobie jeszcze klaskać. to w zasadzie tzw autoapluz. Tak technicznie to połączenie przybijania piątki z brawami.
leżem i kwiczem ze śmiechu :D
Ty się śmiej, ale mój wnuk ma funkcję autoaplauzu. Jak coś zrobi dobrze i jest z tego zadowolony, to sam sobie klaszcze... Ale pokolenie nam rośnie... :-)))
Tutaj masz cały temat:
http://www.forum-kredytowe.pl/f152/najtansze-oc-65605-3.html
O oc. Gdzie obecnie jest najlepiej brać. Sam wybrałbym obecnie jakąś pewną firmę. PZU albo Wartę. Przynajmniej będziesz miał pewność,ze nie będą kombinowali przy wypłacie odszkodowania. Sam obecnie mam skuter ubezpieczony właśnie w pzu. Niby kilka złotych drożej od tych najtańszych firm krzaków ale jakoś człowiek czuje się bardziej zabezpieczony.
znudzony debil analfabeta. 3 posty i 3 głupie