Więc tak, dzisiaj nauczyłem się żeby nie podrywać bzyka 20m przed garażem xD zanim zorientowałem się że trzeba chamować byłem już prawie na drzwiach… Wiem wiem…<hahaha> ale jak zobaczyłem swoje lagi przestałem się smiać… czy wie ktoś jak je naprostować tanim kosztem… wiem, że na warsztacie wyniesię mnie to 70-100 PLN…
właściwie to chyba tylko jedna jest krzywa…
a wygląda ona tak:
jak już skończycie się śmiać to proszę o sensowne odpowiedzi…
o kurwa, wsadź to w odbyt i spróbuj wyprostować,
a tak na serio to może i się da w co wątpię, ale jak już się da to i tak nie będą takie jak nowe, jeszcze się zabijesz na tym.
nie wyprostujesz już golenia , będzie fałda , i to jest tak chujowo wygięte że tego nie wyprostujesz dobrze … ja kiedyś miałem lekko wygiętego laga , ale nie goleń tylko w to co wchodzi i na to grubą rurę założyłem i na zimno pociągnąłem i są proste , ale wątpię żeby u ciebie poszło
ja bym kolego pod prasą spróbował ;D
Jak matrixem w kamienie się wpakowałem to mi się koło przesuneło całe do ramy xP
i tata dał koledze i pod prasą wyprostował i było git xP
a moze ma ktoś z was takiego laga lewego do oddaniaż
jtro pojade do warsztatu, juz nawet mam numer i tam podobno takie rzeczy potrafią jakoś zrobić… zobacze co mi powiedzą…
a jak myślicie, jeżeli uda im się to wyprostować elegancko to czy nie będzie słabsze w tym miejscu? chodzi mi o to czy nie będzie łatwo wygiąć przy większych obciążeniach?
no na pewno będzie osłabione, ja nawet bałbym się już z takim prostowanym jeździć tylko kupił bym nowy…
Adverion, pierdoli glupoty. Normalnie ludzie prostuja w warsztatach ramy, polki, lagi i nie tylko w pizdzikach ale tez scigach i jezdza wiec jak dobrze zrobione będzie to będzie tak samo jak fabryczne. Choc lepiej by bylo kupić na allegro tego jednego po 40 za sztuke ostatnio widzialem
http://allegro.pl/item1057357124_amortyzatory_lagi_yamaha_aerox_inne_czesci.html dzwonic i pytac o potrzebne części
no z tym gościem już wczoraj rozmawiałem, trochę ma opory sprzedac tylko lewego ;/
to musi być paioli jak bym bral tylko lewego lagaż czy innej firmy pasowało by komplet brać?