KraNik paliwa 4 t

Siemka mam taki problem jak złozyc kranik paliwa ten co idzie od baku do gaźnika bo nie wiem zabardzo ???

Nie wiem o co ci dokładnie chodzi nie wiesz jak przykręcić kranik czy jak podłączyć węzyki do gaźnikaż?

i jeżeli to chiński 4-tak to raczej jest tam zawór podciśnienia … chyba że chcesz zamienić zawór na kranik to przykręć kranik wężyk do gaźnika i tyle pozostałe zaślep

W tym skuterze jest gaźnik podciśnieniowy.
Ja zrobił bym tak podłączył przewody pod bak i zaciągnąć z jednego i drugiego powietrze i zobaczyć z którego leci paliwo , i tam gdzie leci to do gaźnika a drugi pod wejście podciśnienia np. jest w gaźniku lub króćcu!
Jeśli pomogłem to pomógł się należy

ten kranik składa z 3 rzeczy kranik filtr i sruba i jak to załozyc? wszytko niby poskrecałem i wyglądało oki ale nie wydobywało się paliwo z tego kranika ??? czy to jakos trza ustawić czy jak ?? jak nie wiecie o co mi chodzi to jutro mogę fotkę wtawic

No to wstaw fotkę

podłączyłeś podciśnienie??? są na pewno 2 wyjścia na wężyki jeden to paliwo do gaźnika a drugi to podciśnienie podłącza się go do krućca

wiem jak podłonczyc te wezyki ale nie wiem co jest z tym kranikiem załozyłem go do baku i nic paliwo nie leciało

przeczyściłeś dobrze kranik i filterek kranika :?:

nom i to w ciepłej wodzie:))

może na odwrót podłączyłeś węzyki nie pomyliłeś benzyny z podciśnieniem??

Nie pomyliłem bo sobie zaznaczyłem

Ale no to jak podłączyłeś kranik wlałeś wahy do baku odłączyłeś wężyk od benzyny i ciągnołeś z tego wężyka od podciśnienia i nie leciało?? bo jak tak nie chciało lecieć to ja nie wiem co to może być

ten kranik składa z 3 rzeczy kranik filtr i sruba i jak to załozyc? wszytko niby poskrecałem i wyglądało oki ale nie wydobywało się paliwo z tego kranika ???

sam nie wiem czy dobrze ten kranik złożył

nie leci paliwo z kranika

Ja już nie ma sił nie wiem co to może być jak czyściłeś kranik, dobrze podłączyłeś i nie leci.

Spróbuj może jeszcze go odkręcić i przedmuchnąć.

Ty masz taki sam kranik jak na tej aukcjiż?
http://moto.allegro.pl/item514064782_kranik_paliwa_dwukanalowy_motobi_zipp_inne.html

identyko

[ Dodano: 2008-12-31, 12:36 ]
jak tu zdjecie wtawic ?

musisz wrzucić zdjęcie na jakąś stronę otworzyć zdjęcie skopiować link i tam z boku jak piszesz post jest taki przycisk IMG klikasz go wklejasz link do zdjęcia klikasz OK i wszystko

Ej ten kranik jak się ciśnienie podłączy to leci paliwo bo ja się zdziwiłem czego paliwo nie leci jak w rurkę od ciśnienie dmuchałem to paliwo leciała

A mam takie pytanie. Po co ci ten kranik ?