Skoro jest do 2T to dobry ... przynajmniej teoretycznie :) Ma to w ogóle jakąś nazwę ? :D Czy po prostu pisze semisynthetical ?
Mam nadzieję, że ten patyk czysty był ... Tam nie może być żadnych paprochów ! A stan tego oleju tam kontroluj bo po prostu go ubywa bo jest miećszany z paliwem, a jakby Ci go brakło to przejedziesz paręnaście kilometrów i tyle będzie z cylindra :)
a castrolem full styntetycznym to ten motocykl będzie mieć już 3 właściciela
nigdy nie wyjdzie różnica , full syntetyka szkoda lac do serii silnika bo jest po prostu za dobry , tak samo długo bd jeździł na pół jak i na full syntetyku , własciwowsci full syntetyka sa wykorzystywane dopiero przy mocno wyżyłowanych silnikach
oj wrona tu bym polemizował … tak tak samo jakby jeździć na mixolu za 7zł a na jakimś mobilu… Olej jest gorszej jakości, gęstszy i osadza się(nagar) … Sam osobiście musiałbym być ostatnim idiotą żeby lać Castrola za 40 zł Ja jak już mówięm ESSO i chuj!
A poza tym nie wiem czy wiecie, ale ESSO to jest to samo co Mobil Więc nie warto dopłacać 10zł za naklejke Mobila.
no mniej więcej litr na 1000km idzie. Ale 3000km to naprawde nie jest aż taka mało na skuter, ja dt zrobiłem 4000km przez rok a wcale nie stała. Co tydzień bak paliwa.(szczególnie w wakacje)