koniec świata

widziałem artykuł na wp o końcu świata w 2012 roku i zastanawia mnie czy w to wierzycie? ja osobiście wierze :sunglasses:

no wiesz EURO w Polsce to będzie koniec świata

Jak ja nie dostane odszkodowania za runnera to zrobie tu koniec świata. Wszyscy zrzutke po 10zł będziecie dla mnie robić ^^

Kolejna bzdura
miał być w 2000 i coś nic
mnie to śmiećszy

Na którejś lekcji geoegrafii gadaliśmy o tym i doszliśmy do wniosku, że jest to nierealne(bo niby jaką). Jak dla mnie to jest kolejny temat dla kabaretów :slight_smile:

magnus my też o tym gadaliśmy na geo

niby jest to udowodnione naukowo ;p

Jeśli ktoś uważa, że to wymysł wróżek z Tele tygodnia to nim coś napisze niech wysłucha tej audycji poświęconej właśnie końcu świata w 2012:

http://smok01.wrzuta.pl/audio/sBfpmuLO9M/proroctwo_oriona_na_2012_rok

Osobiście pododzę do tego dość sceptycznie choć nie ukrywam, że w głębi duszy chciałbym to zobaczyć. :wink:

ta :stuck_out_tongue: 33minuty :smiley:

właśnie skończyłem tego słuchać.
W sumie to wszystko jest poparte faktami, no i ogólnie wydaje się być prawdą, ale czy akurat w 2012 będziemy mieć odwrócenie tych biegunów, potop i znów epokę lodowcową a tym samym wielką zagładę ludzkości i powrót do ery kamienia łupanego??
Trzeba poczekać, to zobaczymy, co ma być to i tak będzie :stuck_out_tongue:

dokładnie … też teraz skończyłem :stuck_out_tongue:

Ja uważam, że zawsze można iść do kościoła przed tym wszystkim i być przygotowanym na to, a przede wszystkim mieć świadomość, że żyło się godnie i pełnią życia. A boją się tylko Ci którzy coś złego na sumieniu mają :smiley:
Może i biadole staroświecko :smiley: ale może choć troszkę racji mam :smiley:
A tak apropos było już tyle dat końca świata, że *** by gwizdną, a skoro są proroctwa na 2064 bodajże to trudno, żeby koniec świata nastąpił w 2012 :stuck_out_tongue:
Dziękuję :smiley:

no niby Majowie gdzieś to zapisali ze w roku 2012 koniec Świata, a co do kościoła to słyszałem że w Watykanie są takie ściany gdzie są one przeznaczone na wizerunki papieży, i nie ma miejsca na więcej zdjęć :wink:

:shock: jestem na 15 minucie :-/

Chyba was pogięło :smiley: Niby czemu ma być koniec? Żal mi tych co tak myślą, koniec będzie za kilkaset milionów lat… Jak się połączą kontynenty i wszędzie będzie ocean i będzie wyjebka :stuck_out_tongue: I to nie jest pewne… A co się stanie w tym 2012? Ziemia wybuchnie? :stuck_out_tongue: :sunglasses:

Posłuchaj sobie to zobaczysz…

haha ja mam swoją teorię xD
w 2012 będzie Euro w Polsce, dlatego wymyślają że koniec świata będzie żeby odwołali euro a piłkarzom się grać nie chciało bo i tak niedługo po euro się świat skończy :lol:
A tak na serio, tych dat końca świata było już sporo, coś czytałem że w 2002 też miał być END, jakieś plemiona stare miały to w proroctwie itd. i lipa z tego była ;p.
Ale no niby ta data 2012 jest poparta dowodami, tam mówili w wywiadzie ze w jakiejś starej budowli północ jest zaznaczona w tą stronę gdzie teraz mamy południe, więc to by potwierdzało że bieguny się odwrócą. Ale czy to akurat w 2012 roku się stanie to dalej nie jest pewne w 100%

Gość jest nielogiczny, raz, gada żeby wszystko w książkach zapiasć i że niektórzy się uchowają, a potem gada że wszystko słonie lub mówi o przebiegunowaniu w ciągu jednego, kilku dni, a ten proces trwa conajmniej kilkaset lat, tak samo z zlodowaceniem. Jedna wielka bujda z tym końcem świata! W 2012 na prawko “C” idę i końca świata nie będzie! :smiley:

ja myślę że będzie, za duży bałagan się zrobił na świecie:-D ktoś odpali bombę atomową i bum :573: a jak nie to po browarku dostaniecie w 2012 :mrgreen:

Ja powiem: “Nie znacie dnia ani godziny” :smiley:

Matek23, co racja to racja ale można gdybać