Witam zwracam się juz z kolejną prosbę wedlug was jaki wydech i wario z sobo wspolgrajo SKUTER KEEWAY F-ACT PROSZE O PODPOWIEDZI SERYJNY CYLEK
Każdy z kazdym, kwestia regulacji.
A ile masz pieniędzy na zestaw ???
kup np.hebo ng i s6 pro replice
Ja bym Ci radzić kupić malossi multiwar i Yasuni Z’tkę albo jakiś inny wydeszek ale Stage6 strasznie trudno wyregulować. i Hebo raczej też.
nie zakładając nowego tematu, przy zmianie wydechu zmieniałem rolki z 5,5 na 4,8 i sprężynę na zieloną, czy teraz przy zmianie wariatora muszę zmienić sprężynę na tą z zestawu (białą)? Wariator to malossi multivar 2000
Jeśli nie będziesz miał problemów z wymianą sprężyny to sprawdź , która lepsza i ją zostaw ![]()
kup malossi multivar 2000 i yasuni z
czyli malossi jest latwiej wyregulować. czyli hebo ng to jak wydech stage6 trudno wyregulować
[ Dodano: 2008-06-16, 22:02 ]
wydech to ja zamierzam jednak lasera bo jest najlepszy w swojej klasie
bo ja wiem czy hebo NG jest trudno wyregulować?? u mnie nie było problemów Ładnych. Rolki z zestawu były ok wystarczyło tylko kupić nowe bo te z zestawu są tylko żeby wiedzieć jakie rolki wstawić
kup sobie wydech polini for race 3 i wario hebo ng ( wszscy co mają keewaye mówił że najwięcej dało ) i jak kupisz ng to od razu zmień sprężynę na czarną hebo !!!
zależy czy chcesz robić coś jeszcze … szczerze to kup sobie albo jażka Z … leo zx … albo tecnigasa next r … jeżeli nie plasnujesz wiekszego tuningu … 2 ostatnie wydechy są super bo ciągną w każdym zakresię obrotów … a yasuni to już ciut mocniejszy wydech … startuje z wyzszych i kreci wyzsze obroty … wario to polecam mallossi albo polini … chociaż hebo też jest spoko …
w tej klasie najlepszy jest Laser x-pro, i chyba wariator hebo chociaż sam mam polini
laser wcale nie jest taki super … :roll: kup sobie next r będziesz zadowolony …
laser jest na pewno lepszy od next-r poza tym to inna klasa i jak będzie później zmieniał cylinder na 70 to laser też będzie dobry a tecnigas już nie