przeczytałem jeszcze raz te posty i tak samo się uśmiałem jak i wczoraj - cylek , gaźnik , tłok i chuj wie co jeszcze ale najbardziej uśmiałem się z mechanika który pracuje przy motocyklach zwłaszcza o ten gaźnik , niestety tacy mechanicy są u nas że ja zrezygnowałem z gwarancji i serwisu .
Nie ma co się z niego śmiać, bo też myślałem, że to gaźnik. Gdyby okazało się, że to nie wina tego czujnika "zabezpieczającego" to też bym obstawiał gaźnik. Ba - Już miałem go wyjmować, ale sobie mówie - sprawdzić nie zaszkodzi jak to będzie działać bez tego czujnika - No i proszę, działa.
Diagnozowanie przez internet tak właśnie wygląda, możemy sohie postrzelać. Na przykładzie mechanika widać, że nie ma co się zanadto wymądrzać.
Mario1 napisał:
przeczytałem jeszcze raz te posty i tak samo się uśmiałem jak i wczoraj - cylek , gaźnik , tłok i chuj wie co jeszcze ale najbardziej uśmiałem się z mechanika który pracuje przy motocyklach zwłaszcza o ten gaźnik , niestety tacy mechanicy są u nas że ja zrezygnowałem z gwarancji i serwisu .
Każdy mechanik ci powie po takich objawach ze to wina gaźnika. Wyjątkiem może być mechanik co robi tylko przy chińskich kiblach, bo w większości motocykli ten czujnik odcina całkowicie iskrę, ale jego awarie są znikome
izdebski12 napisał:
Nie ma co się z niego śmiać, bo też myślałem, że to gaźnik. Gdyby okazało się, że to nie wina tego czujnika "zabezpieczającego" to też bym obstawiał gaźnik. Ba - Już miałem go wyjmować, ale sobie mówie - sprawdzić nie zaszkodzi jak to będzie działać bez tego czujnika - No i proszę, działa.
nie śmieszy mnie fakt tego gaźnika tylko to że mechanik od motocykli , skoro on potrafił się nabijać z innych to teraz ja się będę nabijał z niego - DUPA NIE MECHANIK TYLKO LAIK .
Panowie spokojnie bo zaraz moderator bany powstawia. A znając życie zrobi to niebawem. AraS lepiej edytuj post ;p
Moderatorze - Sprawa wyjaśniona, można zamknąć temat.
Dziękuje wszystkim co się udzielali, i pomagali szukać przyczyny awarii - Czy to trafnie, czy też nie. Liczą się chęci, których tutaj od userów nie zabrakło. Jeszcze raz bardzo wielkie dzięki.
Wali mnie to niech mi da bana
AraS napisał:
Mario1 napisał:
izdebski12 napisał:
Nie ma co się z niego śmiać, bo też myślałem, że to gaźnik. Gdyby okazało się, że to nie wina tego czujnika \\\"zabezpieczającego\\\" to też bym obstawiał gaźnik. Ba - Już miałem go wyjmować, ale sobie mówie - sprawdzić nie zaszkodzi jak to będzie działać bez tego czujnika - No i proszę, działa.nie śmieszy mnie fakt tego gaźnika tylko to że mechanik od motocykli , skoro on potrafił się nabijać z innych to teraz ja się będę nabijał z niego - DUPA NIE MECHANIK TYLKO LAIK .
Wypierdalaj ruski chuju
zabolało ? to następnym razem zastanów się co piszesz kmiocie .
dobra dobra,lukario daj na wstrzymanie.wierzysz ze MECHANIK (def,:osoba dorosla po ukonczeniu odpowiednich szkol lub kursow) napisal by cos w stylu gimbazo?