Co byście powiedzieli, gdyby na Polskie Jeździe założyć klub Skuterowo.com, a każdy kto ma tam konto mógłby do niego dołączyć? Wydaje mi się, że pomysł jest fajny, tym bardziej, że nie znam skuterów większości osób z serwisu, a może warto by było je poznać ;). Niestety, pisałem do PJ aby założyli nasz klub, ale jakoś brak odzewu - albo mnie olali, albo musi do nich dojść więcej maili, aby ruszyli dupę ;). Co o tym myślicie?
Jestem za. Popieram pomysł. Odwiedzam ten portal od czasu do czasu.
Myślę, że to dobry pomys.
Wysłałem email do portalu polskajazda, z pytaniem o mozliwość utworzenia tam naszego klubu skuterowo.com
Super, jestem ciekaw czy założą ;).
bitronxp1 zamiast robić offtopy mogłeś założyć nowy temat w dziale Serwis lub zapytać w "Co słychać?". A poza tym odgłos ocierania o tarczę, o ile koło kręci się swobodnie, jest czymś normalnym przy hamulcach z zaciskami pływającymi.
Mnie się ten pomysł nie bardzo podoba.. to tak jakby w Motocyklu poświęcić kilka stron dla Swiat Motocykli.. PJ to PJ, a skuterowo, skuterowo i niech tak zostanie ;)
hej Michal, dziś odpisal mi administrator pj. Jednak odpowiedzieli. Administrator polskiej jazdy napisał do mnie to:
"Witam
Jestesmy zainteresowani wspolpraca
Prosimy o wstawienie naszego logo na stronie skuterowo.com (logo w zalaczniku).
I prosze o przeslanie Waszego logo i opisu strony.
pozdrawiam
admin PJ"
Mam w outlooku na kompie to ich logo pj. Co teraz robimy? Chyba trzeba zapytać się administratora naszej strony.
Leszka trzeba wezwać do tablicy ;)
a moim zdaniem to dobry pomysł z tą Pj. rozpowszechnienie naszego portalu który przecie współtworzymy swoją obecnością przyda się. Świat kierowców to NIE TYLKO samochody i motocykle to także nasze maszyny czyli skutery.
fajny pomysł, moze tez urosnie wzajemna życzliwość skuterowo-motocyklowa.
Rugbymanie nadaj cynk Leszkowi
To dopiero będzie bigos na PJ, jeszcze skuterowa tam brakuje...Przecież tam jest mnóstwo skuterów, nie same auta i motory, po co dublować i wciskać jedno w drugie, a może za PJ wejdziemy w ścigacza, skuterynet, bikerspl, albo jeszcze inne..pytam po jakie hugo? roomcajz uważasz że nie ma życzliwości skuterowo-motocyklowej?
Pietro napisał:
To dopiero będzie bigos na PJ, jeszcze skuterowa tam brakuje...Przecież tam jest mnóstwo skuterów, nie same auta i motory, po co dublować i wciskać jedno w drugie, a może za PJ wejdziemy w ścigacza, skuterynet, bikerspl, albo jeszcze inne..pytam po jakie hugo? roomcajz uważasz że nie ma życzliwości skuterowo-motocyklowej?
Piero napisałeś w innym temacie: "dorosły człowiek powinien jeździć dorosłym skuterem, 50-tki zostawmy dzieciom"- o to właśnie chodzi
napiszę do Leszka później, że portal polska jazda może utworzyć nasz klub na ich stronie.