Jak już napisałem mam problem z odpaleniem skutera co prawda stał przez 4 miesiące nieodpalany gdyż nie posiadam rozrusznika a pękła mi pokrywa od kopniaka.Ostatnio chcialem go odpalić z kopniaka nic to nie dało.Postanowiłem spróbować z popychu fakt zapalił lecz cały czas musiałem poruszać manetką gdyż by mi zgasł.Dziś chciałem go ponownie zapalić tylko że z kopniaka nie chciał wraz postanowiłem podlać mu paliwa pod świecę ale gdy podlałem to strzelił tylko z filtra powietrza(zapomniałem dodać cały czas próbowałem go odpalać bez filtra gdyż kiedyś jak nim jeździłem z filtrem to na oboty nie chciał wchodzić)a później już wgl.Próbowałem i z filtrem ale to nic nie dawało,byłbym wdzięczny za jakąkolwiek pomoc.
Gasnie ci na wolnych obrotach to znaczy ze musisz wyregulować gaznik a dokładnie wyregulować wolne obrotu to taka złota śrubka w gazniku
dziś udało mi się go zapalić chodził normalnie zaczął się ksztusić potem zgasł.jak później chciałem go odpalić to tylko co podpompowałem mu paliwo to strzelał z filtra.