Kierunkowskazy Revo Custom (uniwersalne)

Kierunkowskazy Revo Custom (uniwersalne),
Co o nich myślicie?
Miał ktoś z nimi kontaktą
Będą pasowały na kierownicy i na nadkolu?
Pisze że można je zamontować prawie wszędzie, czyli można je lekko wyginać?

wg mnie nie warto
w dzień ich wcale nie widac a w nocy słabo
lepiej przerób lampę i tam wkiś kierunki :slight_smile:

Wątpię, czy dobrze by wyglądały na kierownicy. Na nadkolu z resztą też za dobrze nie wyglądają.
Nie podobają mi się wcale te kierunki :expressionless:

No i poza tym to jak pisał kalin - nie widać ich :wink:

kicha pełna w ogóle ich nie widać , , wieczorem jeszcze tak ale w dzień to WOGLE

wrona napisał:

kicha pełna w ogóle ich nie widać , , wieczorem jeszcze tak ale w dzień to WOGLE

Nie przesadzaj ... Kolega ma takie i w dzień widać je dobrze ...
Napewno jadący pojazd zobaczy je !

też je miałem i ich nie polecam teraz je zmieńiłem od samochodu.

Strasznie słabo świecą:/

Marcel1011, tak ale kierunki ma być naprawdę dobrze widać ,a nie kierowca ma się dopatrywać ;p

wrona napisał:

Marcel1011, tak ale kierunki ma być naprawdę dobrze widać ,a nie kierowca ma się dopatrywać ;p

Ja już miałem przygodę że nie zauważył kierowca seryjnego kierunkowskazu i we mnie przy*pier*dolił, więc stanowczo odradzam.

ja je mam i one muszą być na równej powierzchni bo ich się odgiąć nie da.
Wieczorem lub w taki półmrok kierunki są wypas bo je dobrze widać i wgl.
ale w słoneczny dzień to to samo jakbyś jeździł bez nich, jedynie po to żeby nie było że kierunków nie masz. ale polecam je przerobić wsadzając mocniejszą diodę bo jednego kierunka rozpołowiłem i w środku strasznie malutka dioda jest więc jakby się wsadziło mocniejszą był by wypas. :smiley:

Miałem je w maladze, na nadkolu całkiem nieźle się prezentowały, w nocy elegancko świeciły ale w dzień kompletna kicha.

Piszą że można je zamocować prawie wszędzie a nie są ani trochę elastyczne a więc muszą być na równej powierzchni, i na dodatek słabo je widać i łatwo o wypadek, rezygnuje,
Temat do zamknięcia.