Jak podłączyć kierunki zamiast postojówekw keewayu hurricane, oczywiście w to samo miejsce??
Żarówki mam takie same jak postojówki, tylko pomarańczowe. Nie żadne diody itp.
Kable od kierunków przekładasz do postojówek i powinno być dobrze
A nie będą działał dopiero po odpaleniu skuteraż Tak jak jest to z postojówkami
nie bo jak kable od kierunków przeciągniesz do postojówek to tak jakbyś zmieńił żarówkę np, bo te kabelki od kierunków idą jeszcze przez przerywacz o ile się nie mylę…
Chyba masz racje. BO normalne kierunki świecą na postoju, a przecież przeciągnę tylko te 2 kable od kierunków.
A jest jeszcze jedna sprawa co do kierunków. Dlaczego jak przeciągnę przycisk obojętnie w którą stronę <- , -> to z przodu mrugają oba (jak awaryjne) a z tyłu ani jeden nie mignie.
coś masz chyba źle podłączone jakieś kabelki muszą być zamiećszane
Ja miałem tak że włączając prawy kierunek, i skręcając kierę na maxa w lewo przedni nie działał, a tylni migał 2 razy szybciej. Przetarł się kabelek. Musisz szukać po kabelkach czy wszystko sprawne.
Tylko które? jak rozłączałem to zaznaczyłem sobie który kabelek do którego wiec chyba powinno być dobrze podłączone.
Jeszcze co do kierunków w miejscach postojówek, musisz się zaopatrzyć w lutownicę, bo do kabelków od kierunków musisz przylutować te końcówki białe, w które się wkłada te żaróweczki od postoju a teraz od kierunków.
Na to już mam patent obcykany. pewnie już dzisiaj to zrobię.