Czy zwykły mostek rowerowy wytrzyma w skuterze trzymając kierownice BMX :?: Z góry dziękuje! Pozdro.
Lepiej nie ryzykuj, zresztą nie wiem czy to spasuje…
Wytrzyma spokojnie. Tylko na pewno nie takie naciski jak oryginalny do skutera.
Zalezy jak będziesz jezdził, jak masz zamiar stuntowac to zapomnij a jak zwykla jazda to spoko da rade
Słusznie. Chociaż do stuntu ja wierze tylko w seryjną kiere.wino napisał:
stuntowac to zapomnij
http://allegro.pl/item386529328_zestaw_truvativ_hussefelt_dh_freeride_dirt_jump_.html Przykładowa kierownica do Downhillu, więc przy stuncie na pewno się nic z niż nie stanie. A na pewno jest dużo tańsza od np Hebo.
To niech kolega napisze, czy chce wsadzić tak dla optyki czy żeby jakieś tricki porządniejsze robić. Ja wlaśnie czekam na paczke z kierę, ale drogi to interes;/. Mumin z naszego forum może wykonać takową kierownice na podzespołach rowerowych
Stuntu (na razie) nie mam zamiaru uprawiać, więc można powiedzieć, że dla optyki
A i dzienki karp za ten link na pewno mi się przyda
I wszystkim za wypowiedzi. Pozdro.
Ja mam rowerową kiere i mostek i wytrzymuje spokojnie .
a co wy myślicie ze te kierownice TNT sa coś mocniejsze od rowerowych ??? :roll: jedyne co do mostek rowerowy może być słabszy bo inaczej rozkłada się sięa jak jest on wysunity a inaczej w takim TNT który jest pionowy
Wczoraj przyszła do mnie paczka, kiera z adapterem firmy STR8. żadna rewelacja jak na 230zł. Zobaczymy jak z wytrzymałością. Widzę, że adapter ma eleganckie mocowania do sztycy ale kiera z adapterem na 2 ampulowe śruby… :shock:
Jesli będziesz jezdzil spokojnie to na pewno da rade ale jak masz zamiar szalec to lepiej nie ryzykuj…
To zależy jaka kiera i jaki mostek jak jakis zwykły to nie ryzykuj , a jeżeli jakis porządny do downhillu to się nie martw bo sa mocne- Wiem bo kiedyś jeździłem na rowerku ![]()