Mam kilka pytań co do kierownicy bmx wg siwego
1. Jak później zamontować kierunki ?
2. Podrzucicie jakiś pomysł jak zrobić diodę od kontrolki oleju
dziękuje z góry za odp
Kierunki trzeba w przedniej lampie tam gdzie masz postojówki, ale nie wiem czy będzie wszystko pasować i czy będą takie same żarówki żeby się tam zmieściły
hmm a może ktoś inny sposób podrzuci ?
zawsze mozesz wstawić coś takiego tam gdzie masz te odblaski na półeczce pod stacyjką, jak robi większość wieśniaków.
kierunki zrób w przedniej lampie a co do kontrolki olej to kup diode 12v i podłacz do niej kable od tej kontrolki , wywierdz dzurke obok stacyjki i wstaw ta tą diode :!: :!:
a ciężko jest zrobić kierunki w miejscu postojówek dużo roboty i czy osoba która się na tym średnio zna sobie poradzi ?
Myślę ze sobie z tym poradzisz Musisz kupić pomarańczowe postojówki i założyć je w miejsce seryjnych a później to tylko odłączasz kable od postojówek i podłączasz je pod kierunki i tyle
Siwy, czyli trzeba kupić pomarańczowe żaróweczki i kable od kierunków przylutować do tej jakby kostki, do której się wpina tą żaróweczkę, taką
Dokładnie tak
jeszcze jedno pytanie siwy jaka masz szeroką kierę i jaka jest jej średnica co by rol gaz pasował ?
Każda kiera czy rowerowa czy tuningowa do sqta ma srednice 22mm czyli taka jak seryjna tylko roznia się srednicą w miejscu mocowania do adaptera/mostka.