Kiera BMX w Cpi popcorn

Witam

Postanowiżem zrobić w moim skuterku kierownicą bmx, ale chcą żeby wyglądała ona fajnie bo niektóre kierownice są takie wysokie i brzydkie. Chcę aby kierownica wyglądała tak jak na zdjęciach poniżej ale także żeby kosztowała nie dużo. Może był z podzespołów rowerowych,

Są adaptery krótkie i długie, jeśli sztyca wystaje ponad plastiki to masz lepiej, bo albo kupujesz krótki adapter ( i masz kierownice fajniej i niżej) albo robisz z podzespołów rowerowych, jeśli sztyce masz pod plastikami to kupujesz długi adapter i kierownice masz wysoko, możesz też wykonać samemu ale to już jest dużo więcej pracy niż przy krótkim.

Niestety sztyca jest pod plastikiem a nie chce mieć kierownicy tak strasznie wysoko bo brzydko wygląda. A na tych fotkach co dodażem to super wygląda

edit: Chcę mieć taką :stuck_out_tongue:

Zamieść najpierw jakieś foty swojego skutera, dokładniej miejsca gdzie założony będzie adapter do kiery. Ten skuter na fotce ma chyba długi adapter.

wyższej kierownicy ci się nie uda zrobić kup jakiś mostek dłuższy i będzie ok

wymiećrz jaki adapter bedize ci pasowałi go kup

Na tej focie co pokazałeś adapter jest długi, z tego co się orientuje to jest tylko długi i krótki. tak wygląda on w mojej maladze (sorka za błąd jakość foty etc, ale zrobiłem tylko jedną komórka na giełdzie;) ):

Długi adapter też ładnie wygląda

tylko lusterka psują urok kiery BMX… :frowning: Na tamtej focie nie wygląda to źle, całkiem fajnie nawet, chociaż ja wolałbym mieć krótki adpater

z długi tez ładnie wygląda

Co to jest za tłumik w Popcornie na 1 i 2 zdjęciach ? Proszę o odpowiedź

Ja podejzewam ze turbo kit RR można kupić chyba na S&D.

Nigdzie się nie kupi tego wydechu nowego w polsce do keeway/cpi albo minarelli