Keeway Superlight 125/benyco BR 125 tuning

witam tak jak w temacie, poszukuję informacji na temat keeway superlight 125, gdyż w “daleko” zachodniej wersji jest seryjny silnik 200cc o mocy około 17 kuców a w naszej wersji 157fmi o śmiesznych 7,8kw , przyznam szczerze że właśnie tego brakuje temu motorkowi, zastanawiam się jaki to silnik ten 200cc oraz czy pasował by taki np. ZS169Fmm lub 165fmm, nie potrafię znaleźć dokładnych danych :confused:

lub jak to wygląda w przypadku benyco br 125? mój brat kiedyś miał suzuki GN125 i szczerze powiedziawszy to ten benyco mi się również podoba, drugi problem jest taki że mam 200cm wzrostu i 115 kg wagi :stuck_out_tongue: temu zależy mi na większej mocy, na motorek i ewentualny tuning mam około 10-12 tyś.

zobacz czy pasuje wymiarami

Nie mam ani jednej ani drugiej maszyny panie :confused: po prostu pytam nim kupię coś bez możliwości tuningu. Bo nie potrafię znaleźć żadnych konkretów ma temat mocowań w tych motocyklach.

Jak masz tyle hajsu i takie prawko to ty sie nie baw w te skutery bo za taką cene to masz np 2 gs500 albo 1 gs500 i hajs na jego utrzymanie przez pare lat.

Kwestia gustu… Mi gs500 się w ogólnie nie podoba :confused: po prostu próbuje znaleźć odpowiedź na techniczne pytania, ewentualnie znaleźć Suzuki GN250 ale to raczej ciężko :confused: