witam tak jak w temacie, poszukuję informacji na temat keeway superlight 125, gdyż w “daleko” zachodniej wersji jest seryjny silnik 200cc o mocy około 17 kuców a w naszej wersji 157fmi o śmiesznych 7,8kw , przyznam szczerze że właśnie tego brakuje temu motorkowi, zastanawiam się jaki to silnik ten 200cc oraz czy pasował by taki np. ZS169Fmm lub 165fmm, nie potrafię znaleźć dokładnych danych
lub jak to wygląda w przypadku benyco br 125? mój brat kiedyś miał suzuki GN125 i szczerze powiedziawszy to ten benyco mi się również podoba, drugi problem jest taki że mam 200cm wzrostu i 115 kg wagi temu zależy mi na większej mocy, na motorek i ewentualny tuning mam około 10-12 tyś.
zobacz czy pasuje wymiarami
Nie mam ani jednej ani drugiej maszyny panie po prostu pytam nim kupię coś bez możliwości tuningu. Bo nie potrafię znaleźć żadnych konkretów ma temat mocowań w tych motocyklach.
Jak masz tyle hajsu i takie prawko to ty sie nie baw w te skutery bo za taką cene to masz np 2 gs500 albo 1 gs500 i hajs na jego utrzymanie przez pare lat.
Kwestia gustu… Mi gs500 się w ogólnie nie podoba po prostu próbuje znaleźć odpowiedź na techniczne pytania, ewentualnie znaleźć Suzuki GN250 ale to raczej ciężko